Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Top 7 ingrediente naturale valoroase pentru o piele superbă

Top 7 ingrediente naturale valoroase pentru o piele superbă


Publicat în: 2015-12-15
Pielea ta absoarbe zi de zi tot ce întâlnește în cale. De la săpunul de mâini la crema de față, tot ce ajunge în contact cu pielea ta lasă urme aparent nevăzute dar foarte reale. Unele toxine provoacă reacții imediate ale pielii dar altele trec în sânge provocând reacții întârziate. Pentru că ești responsabilă de pielea ta iată câteva ingrediente naturale pe care le poți folosi cu cea mai mare încredere zi de zi.

Uleiul de jojoba

Acest ulei extras din frunzele unei plante din deșert este cel mai eficient ulei hidratant natural pentru piele și păr. Băștinașii din America de Sud au folosit uleiul de jojoba atât în produsele cosmetice cât și în scopuri medicale atribuindu-i proprietăți miraculoase de vindecare. Astăzi ne putem bucura din plin de proprietățile lui superbe de hidratare și de efectele anti-îmbătrânire. Uleiul de jojoba previne și reduce apariția ridurilor, promovează regenerarea celulară și face pielea luminoasă. Acest lichid auriu hidratează scalpul și lasă părul tonifiat și plin de vigoare.

Ceaiul verde

Chinezii au folosit ceaiul verde încă din cele mai vechi timpuri tratând toate bolile cu el de la durerea de cap la depresie. Acest produs conține antioxidanți puternici și are beneficii extraordinare pentru piele. Ceaiul verde luptă contra primelor semne ale îmbătrânirii, previne degradarea pielii sub acțiunea razelor ultraviolete și crește elasticitatea pielii. Proprietățile lui antibacteriene și antiinflamatorii îl fac un ingredient valoros atât pentru exteriorul cât și pentru interiorul organismului.

Untul de cacao

De la aceeași plantă care ne-a oferit delicioasa ciocolată vine și acest produs minunat pentru pielea corpului. Untul de cacao are efecte puternice de combatere a ridurilor, înmoaie, calmează și hidratează pielea în același timp. A fost folosit timp de secole pentru menținerea elasticității pielii și este o sursă naturală bogată de vitamina E. Untul de cacao se absoarbe extrem de ușor prin piele fiind un produs hidratant și nutritiv de excepție.

Untul de shea

Acest unt provine de la nucile africane de shea și era favoritul reginelor Egiptului antic și în special al reginei Nefertiti. Este un hidratant profund al pielii care încetinește degenerarea celulară păstrând intactă elasticitatea și luminozitatea pielii.

Uleiul din sâmburi de struguri

Acest ulei este destul de greu de obținut datorită durității sâmburilor de struguri. Fiind însă păstrat într-o carapace dură are o puritate extraordinar de mare fiind ferit de toxine, pesticide și alte produse chimice poluante. Uleiul din sâmburi de struguri este bogat în acizi grași și vitamina E și este un antioxidant puternic activ în repararea straturilor pielii și în diminuarea distrugerii provocate de arsurile solare. Are proprietăți de tonifiere a pielii și menține hidratarea la nivelul țesuturilor. Proprietățile emoliente și nutritive fac din acest ingredient prețios un ajutor de nădejde în regenerarea și netezirea pielii.

Aloe vera

Egiptenii au fost primii care au folosit această plantă la vindecarea rănilor. Astăzi știm că în interiorul acestei plante se află un gel extrem de bogat în minerale, enzime și aminoacizi un adevărat cocktail calmant și vindecător. Aloe Vera are capacitatea de a păstra prospețimea și hidratarea naturală a pielii și probabil că de aceea regina Cleopatra nu pleca nicăieri fără planta ei miraculoasă. Aloe Vera face minuni atât pentru piele cât și pentru păr fiind un produs deosebit de util oriunde și oricând.

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline este unul dintre acele uleiuri extrem de compatibile cu pielea umană. Suntem norocoși pentru că acest produs extraordinar este plin de vitamina E, polifenoli și antioxidanți gata să ne repare pielea și să neutralizeze radicalii liberi (acele molecule instabile produse de poluare, fumat și expunere excesivă la soare, care ne atacă în mod constant structura pielii și produc o îmbătrânire rapidă și prematură). Uleiul de măsline protejează pielea, stimulează vindecarea, hidratarea, tonifierea și refacerea fermității. Popoarele mediteraneene folosesc acest ulei din cele mai vechi timpuri și cu siguranță au avut cele mai bune rezultate.

Recomandarea noastră

Aceste ingrediente naturale valoroase se regăsesc din plin în toate produsele gamei OlivAloe. Uleiul de măsline și faimoasa Aloe vera stau la baza fiecărui produs al acestei game complete de îngrijire personală. Pe lângă aceste două ingrediente fantastice au fost adăugate și altele la fel de necesare îngrijirii naturale a părului, pielii feței și corpului. Extractele de ceai verde, uleiul de jojoba, untul de shea, extractele din plante precum gălbenelele, mușețelul sau lavanda îmbogățesc fiecare produs. Veți găsi aici o varietate extraordinară de creme de față și corp, loțiuni parfumate discret, o varietate de săpunuri solide și lichide cu măsline, aloe vera și plante, produse pentru bărbierit, loțiuni de plajă, măști pentru păr și față și multe altele. Fiecare produs conține o varietate de uleiuri naturale nutritive, hidratante și plăcut mirositoare. Vă recomandăm să încercați produsele naturale OlivAloe pentru o piele mai tânără, mai luminoasă și mai ales lipsită de toxine și radicali liberi!