Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 lucruri pe care le face un model pentru a avea o piele perfectă

5 lucruri pe care le face un model pentru a avea o piele perfectă


Publicat în: 2015-12-17
Modelele sunt femei ca tine și ca mine. Cu toate astea, dacă le întâlnești, vei observa imediat că au într-adevăr o piele perfectă. Deși ți-ai putea imagina că au o rutină de îngrijire a pielii extrem de complexă și o armată de cosmeticiene și stiliști adevărul este altul. Nu contează atât de mult câte tipuri de produse pui pe piele ci cât de perseverentă ești în îngrijirea pielii tale. O rutină zilnică simplă și ușor de aplicat poate face pielea ta să arate ca a unui fotomodel.

Modelele folosesc dimineața un toner pentru revigorarea tenului

Dacă observi că pielea ta e din ce în ce mai grasă și mai plină de iritații în ciuda faptului că încerci din greu să echilibrezi producția de sebum înseamnă că greșești pe undeva. Spălatul prea frecvent al feței elimină uleiurile naturale de la nivelul pielii, dezechilibrează balanța și duc la o producție accelerată de grăsime pentru a compensa. Specialiștii recomandă o singură curățare eficientă a feței care să aibă loc seara. Dimineața, un toner blând, revigorant, fără alcool, face minuni pentru împrospătarea și curățarea ușoară a feței. Pielea ta va avea astfel un pH echilibrat, fără a fi prea uscată sau prea uleioasă.

Modelele consumă foarte puțin zahăr și au o greutate constantă

Reducerea cantității de zahăr nu are doar efecte benefice asupra sănătății ci și asupra frumuseții pielii. Zahărul produce iritații, accelerează procesul de îmbătrânire și favorizează apariția prematură de riduri și linii fine. Procesul este unul foarte natural și poartă numele de glicare. Moleculele de zahăr din sânge se leagă și distrug colagenul și elastina cele două elemente care mențin fermitatea și elasticitatea pielii. Variațiile mari ale greutății au efecte negative pentru că întind pielea feței și corpului producând inesteticele vergeturi.

Modelele nu uită niciodată de hidratare

Modelele au o rutină de bază care conține doar trei produse: tonerul (de obicei este apa de trandafiri), crema hidratantă și un ulei natural, de puritate mare, fie el de cocos, de argan sau de măsline. Hidratarea organismului (cu apă) face pielea mai strălucitoare și mai sănătoasă, crema hidratantă înmoaie, hrănește și tratează iritațiile iar uleiul este produsul perfect care reține hidratarea la nivelul pielii, protejează și catifelează pielea. Dacă respectați această rutină extrem de simplă sunteți pe drumul cel bun spre o piele mereu tânără și fără iritații.

Modelele fac mult exercițiu fizic

Dacă aveai nevoie de un motiv suficient de bun pentru un abonament la Zumba l-ai găsit chiar aici! Pielea îmbujorată de după o sesiune de mișcare este nu doar frumoasă ci și sănătoasă. Atunci când faci mișcare, sângele plin de nutrienți iese la suprafața pielii hrănind intens și hidratând fiecare strat în parte. Pielea este stimulată iar tu devii brusc mai tânără și mai vibrantă!

Recomandarea noastră

Gama de produse OlivAloe conține tot ce ți-ai dori pentru o îngrijire delicată și amănunțită a pielii feței și corpului. La baza acestor produse se află uleiul de măsline organic și minunata plantă de aloe vera. În plus, fiecare produs conține adaosuri calmante, hrănitoare și antioxidante din plante precum ceaiul verde, salvia, tătăneasa, orhideea sau mușețelul. Gama conține măști de față cu extracte naturale pentru curățarea, exfolierea și întinerirea tenului, creme hidratante pentru față, loțiuni pentru pielea uscată și deshidratată, creme antirid, creme pentru pielea fină de la nivelul ochilor și săpunuri delicate cu extracte naturale de lavandă, aloe vera sau gălbenele. Îngrijirea naturală a pielii n-a fost niciodată mai ușoară și mai la îndemână! Folosește-te din plin de aceste produse cu extracte mediteraneene pentru o piele de fotomodel și pentru o viață mai confortabilă și mai plăcută!