Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să previi bătăturile cauzate de pantofi

Cum să previi bătăturile cauzate de pantofi


Publicat în: 2015-12-30
Ai cumpărat recent o pereche de pantofi noi pe care ți-i doreai de mult și entuziasmul și-a fost înlăturat de durerile cauzate de bătături? Nu dispera! Există soluții pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

Lărgește pantofii

Cumpără o cremă (nu trebuie să fie una foarte scumpă) sau lapte de corp și unge interiorul pantofilor cu una din ele. De asemenea masează-ți picioarele din belșug încalță-te și mergi ceva vreme cu ei prin casă. Crema are rolul de a întinde pielea făcând pantoful mai încăpător. Mai poți apela și la spray-uri speciale pentru lărgirea pantofilor care se găsesc în marile magazine de profil.

Alege șosetele potrivite

Uneori este posibil ca și șosetele să-ți provoace neplăceri la mers. Este recomandat să le alegi pe cele fără cusături sau care au cusături discrete. Locurile în care pot apărea bășici cauzate de acestea sunt degetele, în special zona degetului mic și a celui mare.

Fă-ți mereu o pedichiură perfectă

Păstrează unghiile de la picioare cât mai scurte și curăță pielea uscată de la nivelul călcâielor. Unghiile mai lungi la picioare se freacă de pantofi provocând dureri și încarnarea colțurilor, problemă care poate duce la apariția infecțiilor. De asemenea, unghia poate atinge degetele învecinate, cauzând apariția bătăturilor sau a rănilor.

Alege-ți pantofii potriviți

Decât să-ți cumperi o pereche de pantofi ieftină și de proastă calitate mai bine mai aștepți puțin să economisești bani și să faci o achiziție de bună calitate. Pielea este evident materialul perfect pentru că se mulează pe forma piciorului pe măsură ce este purtată.

Folosește inserturi ortopedice

Pentru a ține piciorul și degetele de la picioare într-o poziție cât mai comodă și pentru a preveni frecarea, este foarte indicat să apelezi la inserturi ortopedice cu gel sub tălpi pentru a reduce presiunea și pentru a menține piciorul ușor arcuit.
Sursă: sensilab.ro