Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să ai o piele de invidiat la orice vârstă

Cum să ai o piele de invidiat la orice vârstă


Publicat în: 2015-04-29

piele frumoasa, sanatoasaLupta împotriva îmbătrânirii se dă în special la nivelul pielii. Epiderma reflectă starea de sănătate fizică și mentală. Mai mult decât atât, vârsta ni se poate citi de cele mai multe ori de pe față. Pentru femei, acest lucru este în special dezavantajos pentru că ele vor să arate mereu tinere și frumoase. Există o mulțime de mijloace la îndemână prin care putem să ne menținem pielea tânără, elastică și fără riduri până la vârste respectabile. Nu trebuie neapărat să apelăm la proceduri invazive care să ne lase conturile goale. Stabilirea unei rutine de frumusețe care funcționează este un pas important în direcția bună.

Detoxifiere interioară, frumusețe exterioară

Curele de detoxifiere sunt de mare ajutor pentru sănătatea organelor interne. În plus, ele ne vor lăsa cu pielea mai netedă, mai hidratată și mai strălucitoare ca oricând. Micile iritații care ne strică ziua de dimineață, aspectul de piele obosită, de culoare gri-gălbuie și pungile masive de sub ochi pot fi remediate cu detoxifiere, ceva mai multă odihnă și ceva creme de calitate care să conțină substanțe active calmante și emoliente.

piele cu poblemeCurele de detoxifiere pot fi pe bază de ceaiuri din plante care conțin antioxidanți, sucuri de legume sau fructe pline de vitamine sau apă plată cu lămâie. Toxinele acumulate la nivelul ficatului vor fi eliminate mai ușor iar organismul în întregime îți va mulțumi pentru binefacere.

Aerul tare și bujorii din obraji

Nimic nu afectează mai mult pielea în sensul negativ decât aerul închis al caselor și birourilor în care ne petrecem zeci de ore pe zi, săptămână de săptămână și lună de lună. Pielea se deshidratează, capătă un aspect tern, lipsit de fermitate și strălucire atât sub influența căldurii excesive iarna cât și sub jetul de aer uscat al aparatelor de aer condiționat vara. Plimbarea zilnică în aer liber trebuie să facă parte din rutina de frumusețe a oricărei femei care vrea să-și păstreze pielea tânără. Aerul și plimbarea pun sângele în mișcare și ne redau rapid culoarea sănătoasă din obraji.

Apa, zahărul și fumul de țigară

Oricât ne-am strădui să ne menținem pielea tânără folosind produse pentru exterior, adevărata bătălie pentru tinerețe fără bătrânețe trebuie dată în altă parte și anume la nivelul stomacului. Nimic nu hidratează mai bine epiderma decât apa băută cu religiozitate. Religia hidratării stă într-un pahar cu apă plată. Cantitățile imense de zahăr care se ascund în băuturile noastre, cafea, ceai îndulcit, sucuri, uneori chiar și în lapte, supe și alcool combinate cu fum de țigară din belșug, ne strică aspectul pielii într-un mod aproape ireversibil și uneori greu de detectat la timp.

piele sanatoasaCremele de calitate, armele sigure împotriva îmbătrânirii

Hidratarea, sportul, dieta ne ajută să rămânem frumoase până la un punct. Toate aceste proceduri naturale trebuie neapărat ajutate și combinate cu produse cosmetice specializate în sănătatea pielii. TruVisage este o cremă care nu trebuie să lipsească din rutina zilnică de frumusețe a oricărei femei. Fiind un produs conceput special pentru a lupta împotriva îmbătrânirii, ne putem baza pe compușii activi care netezesc ridurile, calmează iritațiile și dau strălucire pielii zi de zi.

TruVisage are o componentă hidratantă, o alta care redă fermitatea și elasticitatea pielii și o formulă ușoară care nu lasă urme grase pe nas, bărbie sau frunte. Folosind zi de zi crema TruVisage vă asigurați de frumusețea pielii și de viitorul luminos al acesteia!