Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Reguli de aur pentru îngrijirea zilnică a pielii feței

Reguli de aur pentru îngrijirea zilnică a pielii feței


Publicat în: 2016-01-06
Pentru a avea o piele luminoasă și cu aspect sănătos pe tot parcursul anului avem nevoie de niște obiceiuri esențiale de îngrijire zilnică. Indiferent de tipul de piele, necesitatea stabilirii rutinei este un absolut peste care nu putem trece. Iată câteva idei de bază de la care puteți pleca atunci când planificați îngrijirea pielii feței!

Îngrijire specifică pentru fiecare tip de piele

Pielea trebuie îngrijită, respectată și tratată conform necesităților. Fiecare tip de piele are nevoi specifice care trebuie cunoscute și satisfăcute. Tenul gras și tenul uscat necesită produse și metode foarte diferite de îngrijire zilnică pentru a evita iritațiile produse de excesul de sebum sau de lipsa profundă a hidratării.

Atenție specială pentru zonele sensibile

Unele zone ale feței (zona ochilor, zona buzelor) au o piele deosebit de fină, uneori chiar fragilă. Aceste zone au nevoie de o atenție sporită și de produse specifice, delicate, atât pentru curățire cât și pentru tonifiere și hidratare.

Curățire blândă și regulată

Îngrijirea pielii delicate a feței începe cu îndepărtarea tuturor urmelor de machiaj și a impurităților acumulate peste zi. Pentru ca pielea să nu fie stresată mai mult decât este necesar și pentru a păstra echilibrul natural, trebuie folosite produse de curățare cu pH neutru. Produsele de curățare trebuie să fie perfect adaptate tipului de piele, să nu fie agresive și mai ales să nu irite epiderma.

Conturul ochilor este o zonă de risc

Pielea care înconjoară ochii este de 10 ori mai fină decât restul pielii feței. Este necesară o rutină separată, specifică de curățare și mai ales de hidratare a acestei zone. Riscul de apariție prematură a ridurilor și liniilor fine la nivelul pielii ochilor este foarte ridicat.

Exfolierea este foarte importantă

Exfolierea trebuie aplicată săptămânal și uneori chiar de două ori pe săptămână. Trebuie să fie eficientă și blândă în același timp având în minte respectul pentru piele și îngrijirea ei. Produsele de exfoliere netezesc și purifică pielea menținând în același timp un echilibru al pH-ului.

Hidratarea este indispensabilă

Cremele hidratante și nutritive nu pot lipsi din îngrijirea zilnică având în vedere că dermul conține aproximativ 70% apă iar epidermul aproximativ 20%. Hidratarea corespunzătoare netezește imediat unele tipuri de riduri, oferă luminozitate și un aspect plăcut și tânăr tuturor tipurilor de piele indiferent de vârstă.

Hrănirea este absolut necesară

Pielea are nevoie de nutrienți ca oricare organ al corpului. Pentru a rămâne elastică, fermă și proaspătă, epiderma trebuie să primească substanțe active din cremele pe care le aplicăm zilnic dimineața și seara. Aplicarea cremelor este ultima etapă a procesului de îngrijire zilnică dar nu mai puțin importantă. Cremele de față conțin substanțe nutritive, substanțe cu efect de calmare a iritațiilor, de combatere a radicalilor liberi și de hrănire profundă a tuturor straturilor pielii feței.

Recomandarea noastră

Îngrijirea pielii feței merită tot efortul și toată atenția pentru că fața ne reprezintă. Recomandarea noastră este să alegeți cremele de față din gama OlivAloe. Pentru o îngrijire zilnică eficientă, delicată și corectă bazată pe ulei de măsline organic și aloe vera aveți la dispoziție o varietate de creme bogate și diverse. Veți găsi în această gamă creme pentru îngrijirea delicată a zonei ochilor, creme puternic hidratante pentru tenul uscat și deshidratat, creme pentru umplerea ridurilor, creme pentru ten sensibil și iritat și multe altele. Toate cremele au în compoziție uleiuri naturale, extracte din plante, vitamine și extracte cu efect antioxidant, hidratant și anti îmbătrânire. Completați rutina zilnică de îngrijire a feței cu aceste creme deosebite, cu formulă complexă, naturală și delicată pentru o piele de vis!