Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mândrește-te cu un păr mai bogat de sărbători

Mândrește-te cu un păr mai bogat de sărbători


Publicat în: 2015-04-29

par sanatosDupă un an întreg în care l-ai neglijat, părul tău merită un tratament special de sărbători. Apa de piscină, soarele, sarea din mare, transpirația acidă, vopseaua de proastă calitate, placa de întins părul te-au lăsat cu podoaba capilară franjuri. În plus, unghiile îți sunt fragile și se rup, părul îți cade într-o veselie, arată trist, se electrizează și nu stă deloc frumos la pieptănat. Ce poți face?

1. Tratează-ți părul cu blândețe. Stai departe de uscătorul de păr, de placă și de alte obiecte fierbinți care îți deshidreatează pur și simplu fiecare fir de păr. Încearcă măcar pentru câteva săptămâni să-ți lași părul să se usuce într-un mod cât mai natural posibil.

2. Redescoperă culoarea naturală a părului tău. Nu-i așa că nu-ți mai amintești cum arată șuvițele tale nevopsite? Ai încercat mereu noi și noi culori și stiluri care să te avanjeze dar ai uitat că ai o frumusețe de culoare care poate ieși la iveală fără pic de efort. Și mai ales fără să te lase cu rădăcinile distruse de substanțe chimice mult prea puternice pentru sensibilitățile părului tău.par degradat

3. Folosește măști naturale pentru păr. Gălbenușul de ou, mierea, uleiul de măsline, avocado, untul de cocos, apar mereu pe listele de ingrediente ale șampoanelor și măștilor pentru păr. De ce nu le-ai folosi direct, în starea lor naturală pentru a-ți hrăni părul degradat, uscat sau firav? Amestecă, aplică, spală și observă rezultatele. Nu-i așa că părul tău arată mai vesel?

4. Scapă de vârfurile rupte. Te-ai străduit ani de zile să-ți lași părul să crească frumos? N-ai vrea să renunți nici măcar la un milimetru de păr? Uneori trebuie să faci sacrificii pentru binele total al podoabei tale capilare. Vârfurile rupte arată rău și neîngrijit. Dacă ai un păr lung, fragil și lipsit de strălucire trebuie să mai tai din el ca să-l ajuți să arate mai bine. Caută o persoană care să-ți înțeleagă nevoile și tunde-te până nu e prea târziu.

5. Folosește un supliment alimentar pentru păr și unghii. Dacă ai aplicat deja toate aceste metode dar n-ai avut rezultate notabile, e posibil să ai nevoie de un ajutor mai puternic pentru ca părul tău să arate din nou bogat și frumos.

NutriShine – din interior, pentru exterior!

par sanatosPărul și unghiile au la bază o proteină foarte sofisticată numită cheratină. Dacă această proteină lipsește, unghiile devin fragile, părul arată lipsit de strălucire, degradat și predispus la cădere. Suplimentul alimentar NutriShine conține cheratină într-o formă specială numită Cynatine HNS. Cercetătorii au creat acest complex de cheratină cu gândul la femeile care au nevoie de un supliment pentru ca părul lor să capete din nou o formă frumoasă și mai ales sănătoasă.

O cutie de NutriShine conține 20 de capsule pe care trebuie să le înghiți zi de zi, după masă, cu puțină apă. Folosind acest supliment, vei oferi părului tău o șansă de a se regenera după ce l-ai supus jeturilor nesfârșite de fixativ, l-ai forțat pe ondulator, l-ai întins cu placa și l-ai vopsit în nenumărate culori. Unghiile conțin și ele cheratină și vor beneficia și ele de acest supliment regenerator.

De sărbători, fii frumoasă cu NutriShine!