Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Terapia cu magneţi vă scapă de dureri

Terapia cu magneţi vă scapă de dureri


Publicat în: 2015-04-29

Foarte populară în Japonia de ceva vreme, terapia cu magneţi a început să fie folosită în ultimii ani şi pe piaţa din Statele Unite şi Europa. Iniţial utilizată şi promovată în mod deosebit de către sportivi, terapia magnetică presupune utilizarea magneţilor în apropierea zonelor dureroase de pe corp creându-se astfel un câmp magnetic care înlătură durerea şi duce la buna funcţionare a organismului.

Totuşi, interesul în puterea de vindecare a magneţilor s-a manifestat pentru prima dată cu multe secole în urmă. În secolul al 16-lea se credea că datorită faptului că magneţii atrag fierul, ei pot de asemenea atrage şi elimina anumite boli ale organismului. În antichitate magneţii se foloseau pentru a trata gută, artrită şi chiar și cazuri de intoxicare cu substanţe otrăvitoare.

Versiunea modernă a terapiei cu magneţi datează din anii 1970, când cercetătorul american Albert Roy Davis a observat faptul că încărcăturile magnetice pozitive şi negative au efecte diferite asupra corpului omenesc. În urma studiilor realizate de el s-a ajuns la concluzia că magneţii pot determina dispariţia celulelor canceroase la animale şi, de asemenea, că prin terapia magnetică se poate trata cu succes durerea cauzată de artrită, glaucomul, infertilitatea şi alte afecţiuni.

Terapia magnetică are la bază faptul că sunt celule şi ţesuturi în organismul uman care produc impulsuri electromagnetice. Promotorii acestei terapii consideră că prezenţa unei boli sau a unei afecţiuni întrerupe fluxul natural al acestor câmpuri. Magneţii produc câmpuri energetice de diferite lungimi care corectează aceste anomalii, astfel organismul putând funcţiona din nou la capacitate maximă şi producându-se o stare de bine generalizată.

Printre afecţiunile tratate cu succes prin terapia cu magneţi regăsim migrenele, durerea cauzată de artrită, dureri reumatice, musculare şi dureri de dinţi, durerile menstruale precum şi afecţiuni ale vezicii biliare şi ale rinichilor. Prin folosirea magneţilor în zonele dureroase se urmăreşte o îmbunătăţire a abilităţii organismului de a se reface după boală şi de a funcţiona normal. Câmpul magnetic creat creşte presiunea sângelui, conducând astfel la o creştere a nivelului de oxigen care ajunge la celule, promovând o stare generalizată de bine atât fizică cât şi psihică.

Durerea de spate este una dintre cele mai des întâlnite afecţiuni în zilele noastre. Ea afectează aprope pe toată lumea la un moment sau altul, indiferent de vârstă sau sex. Localizată fie în zona toracică, lombară sau pelviană şi cauzată de o multitudine de factori de la o poziţie inadecvată la birou până la afecţiuni ale rinichilor, durerea de spate poate fi de scurtă durată sau ne poate afecta zile întregi. Cu ajutorul terapiei magnetice această durere poate fi înlăturată într-un mod natural, fără efecte secundare şi cu avantaje vizibile asupra stării de sănătate la modul general. Centura biomagnetică combină beneficiile terapiei cu magneţi cu efectul terapeutic al lânii într-un produs 100% natural, 100% de origine naturală şi 100% eficient.