Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Iubita ta sigur își dorește aceste lucruri în pat

Iubita ta sigur își dorește aceste lucruri în pat


Publicat în: 2016-02-25
Dorințele și fanteziile femeilor și bărbaților sunt constant studiate, clasificate și exprimate în liste și cifre. De ce? Pentru că sexul e foarte important. Pentru ca tu și ea să aveți parte de cât mai multe orgasme incendiare trebuie să vă cunoașteți dorințele intime. Vrei să știi sigur după ce tânjește aproape orice femeie? (Am zis aproape toate femeile. Asta ca să nu aveți surprize.)

Dă mai multă atenție sânilor

Mulți bărbați dau atenție sânilor în timpul preludiului dar uită cu totul de ei în timpul sexului ceea ce e destul de trist. De ce? Stimularea sânilor în timpul sexului le ajută pe femei să aibă orgasme mult mai intense. Sfârcurile sunt punctul de atracție pentru bărbați. E bine de știut că sânul în întregime este plin de terminații nervoase, în special partea de jos. Atunci când ea e deasupra, folosește-ți degetele pentru a descrie încet cercuri largi începând de la periferie și terminând la nivelul sfârcurilor. Ridică sânii cu mâinile sub formă de cupă, linge în jurul sfârcurilor apoi suge cu buzele până o aduci la extaz.

Oferă-i un orgasm al punctului G

Pentru a ajunge la punctul G cu penisul poți folosi poziția doggystyle modificată. În loc ca ea să stea cu mâinile drepte și palmele sprijinite pe pat, roag-o să se lase mai jos și să stea pe coate. Menține-i fesele pentru echilibru și penetrează întâi foarte încet apoi cu intensitate mai mare. Cu fiecare mișcare, penisul tău se va freca de peretele din față al vaginului stimulând acest punct sensibil și atât de dorit numit punctul G.

Surprinde-o cu o partidă neașteptată

Faptul că vrei sex dintr-o dată îi dă unei femei senzația că e dorită și că arzi de nerăbdare să o ai aici și acum. Dă drumul senzațiilor tari de cum ajunge ea acasă. Condu-ți iubita către locul ales de tine: canapea, pat, dormitor sau masa din bucătărie, nu prea contează. Tot ce contează e să ai un lubrifiant foarte bun la îndemână. Dă-i pantalonii jos sau ridică-i fusta și masează-i clitorisul cu degetele lubrifiate în timp ce șoptești lucruri obraznice în ureche. Dacă tu ești extrem de excitat se va excita și ea la fel de tare. (Există momente când ea nu e la fel de încântată de un astfel de tratament. Lasă pe altădată fără supărare.)

Fii ceva mai agresiv

Conform statisticilor, aceasta ar fi dorința cea mai arzătoare a femeilor. Faptul că ești încrezător și destul de puternic e un lucru extrem de erotic pentru ea. Nu trebuie să faci cine știe ce acrobații complicate ca să dovedești că ești capabil. Dacă sunteți în poziția misionarului, prinde-i încheieturile mâinilor, ridică-le deasupra capului și ține-le ferm prinse cu mâinile tale pe pat. Dacă ea e deasupra, prinde-i fesele și împinge-le înainte și înapoi după plăcerea ta. Clitorisul ei se va freca de osul tău pubian ceea ce e mega excitant. Dacă vrei să schimbi pozițiile, nu fi politicos. Prinde-o și așaz-o cum vrei. Agresivitatea nu e totuși ceva de care trebuie abuzat. Uneori e bine să fii senzual, alteori mai agresiv, vezi și tu de unde bate vântul .

Recomandarea noastră

UP e capsula potenței maxime folosită de bărbații aflați în căutarea partidei perfecte și a plăcerii absolute. Te numeri printre ei? Atunci UP e și pentru tine! UP te ajută să intri într-o stare de potență fantastică cerută de anumite femei și de anumite tipuri de partide. Orgasmele tale și orgasmele ei vor fi mult mai puternice, senzațiile tale vor fi electrizante iar ejacularea va sta doar în puterea dorinței tale. UP e un produs special, pentru bărbați speciali. Orice partidă poate deveni cu adevărat nemaipomenită folosind doar substanțele naturale aflate în capsula UP. E timpul pentru sex demențial! E timpul pentru ultrapotență!