Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Vrei să reduci cu 75% bugetul la medicamente pe anul acesta? Iată soluția!

Vrei să reduci cu 75% bugetul la medicamente pe anul acesta? Iată soluția!


Publicat în: 2016-03-30
Tatăl meu are 69 ani. De doi ani are dureri de oase. N-a vrut să meargă la medic dar n-a mai rezistat. Ai artrită dom'le, nimic special, vine cu vârsta, ce să-i faci, i-a spus medicul. De azi înainte vii lunar după rețetă. Iei pastilele astea și trece. Trece durerea sau trece boala? Eeee, trece durerea, boala n-are vindecare. Așa a venit tata acasă cu o sacoșă de pastile. S-a uitat aproape plângând la ele și a oftat resemnat. Asta-i viața, vai de stomacul meu și de buzunarul meu de azi înainte.

Nu, viața nu-i pastile!

Când am ajuns atât de fără speranță? Când am ajuns să ne aliniem frumos la rând la farmacie pentru sacoșa lunară de pastile? E normal ca bugetul pe medicamente să crească de la an la an? S-a gândit cineva să mai reducă din el? Probabil că nu. Frica de durere și de boală ne oprește din a găsi alte soluții. Asta nu înseamnă că ele nu există.

O viață în mișcare

Am văzut de curând un documentar despre un om care trăia singur pe o insulă în Caraibe. Era sprinten, vioi și îngrijea singur 120 de broaște țestoase și alte câteva sute de animale. Când reporterul l-a întrebat câți ani are omul a răspuns fără să clipească: 86 de ani. Secretul? Nu stă pe loc decât când doarme. În rest, se mișcă. A plantat pe insula lui câteva mii de copaci. Hrănește zilnic animalele. N-are televizor. Nu ia pastile. Nu-l doare nimic. Nu vrea să plece de pe insulă.

Vine artrita cu vârsta?

E artrita o boală inevitabilă? Se pare că nu. Artrita a existat dintotdeauna. Problema e că a crescut în intensitate și frecvență de când a apărut radioul, televizorul, calculatorul și mai recent internetul. Artrita e în principal boala sedentarismului. Un rând dintr-un ziar american spune așa: "Exercițiul fizic regulat la copii și tineri scade puternic riscul de durere cronică în viitor." Iată deci soluția! Se poate trăi frumos, ieftin și fără dureri ucigătoare de oase! Chiar se poate! Incredibil! Și noi care ne resemnasem cu punga de pastile!

Articulațiile cer mișcare

Lipiți asta pe oglinda de la baie, pe frigider și pe rama calculatorului. Articulațiile au nevoie de mișcare pentru a rămâne sănătoase. Perioadele lungi de inactivitate duc la înțepenirea articulațiilor sănătoase dar și a celor cu început de osteoartrită, reumatism sau alte probleme. Persoanele afectate de artrită care încep un program regulat de exercițiu fizic suferă mai puțin din cauza durerii, pot să-și facă treburile zilnice și rămân independente mult timp. Vă amintiți de omul cu țestoasele? Câți dintre noi vor ajunge independenți la 86 de ani și câți vor ajunge într-un cărucior cu rotile? Câți dintre noi nu-și vor fi cheltuit și ultimii bani pe medicamente în loc să se bucure de vacanțe, de nepoți, strănepoți și alte lucruri?

Recomandarea noastră

Recomandarea noastră e simplă. Faceți mișcare! Îndemnați-vă copiii, nepoții, vecinii și rudele să facă mișcare. În acest fel veți rămâne mult timp sănătoși și mai ales cu bani în buzunar. Dacă simțiți dureri articulare, osoase, musculare sau reumatice, apelați la mama natură. AntiDur este gama de produse absolut naturale indicate pentru toate tipurile de dureri legate de oase și mușchi. Produsele se aplică extern, pe piele, și conțin uleiuri esențiale din plante. Au rol calmant, răcoritor, reduc inflamația, durerea, tensiunea musculară și crampele. Cele mai bune remedii vin din natură. AntiDur face pentru noi tot ce poate pentru a ne păstra sănătatea și pentru a ne elibera de durere! Încercați! Antidur e un produs economic, eficient și de mare ajutor pentru toată familia!