Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed N-ai erecție? Ai infecție!

N-ai erecție? Ai infecție!


Publicat în: 2017-03-22
Erecțiile sunt mai fragile decât un fir de păr. Orice chestie, cât de mică, le poate compromite. Probabil că ai văzut și tu asta. Un simplu gând stresant în timp ce faci sex și gata! S-a dus totul! O mică inflamație acolo jos și erecția s-a evaporat! Și la cât de stresați și bolnavi suntem zilele astea e de mirare că mai poate cineva face sex cum trebuie! Mai vrei să știi ce alte lucruri îți pot compromite erecția? Hai să-ți spun!

Inima, infecția și erecția

S-ar putea ca la un moment dat să nu mai poți menține o erecție stabilă deși ești tinerel, frumușel și aparent sănătos. Problema e pe cât de comună pe atât de greu de suportat. Mai ales la tineri. Disfuncția erectilă la tineri este în general alarmantă pentru că indică alte probleme de sănătate mai grave precum bolile de inimă. Știi tu, dacă inima nu pompează sânge cum trebuie, penisul rămâne flasc. O altă explicație, mai simplă și mai des întâlnită, ar fi existența unei infecții urinare netratate. Da, o simplă infecție poate lăsa urme adânci în viața ta sexuală.

Prostata și vezica

Prostata și vezica sunt niște organe de mărimea unor nuci. Inflamațiile și infecțiile vezicii urinare și prostatei au simptome comune pentru că ambele organe se află în același loc. Simptomele sunt deranjante și includ usturimi și dureri la urinare, drumuri frecvente la toaletă, senzația persistentă că vezica nu se golește niciodată complet și că mereu, mereu trebuie să mai faci un drum la baie. Jetul de urină este slab, întrerupt. Sunt destui bărbați la care problemele de erecție apar în același timp cu infecția urinară. Inflamațiile care duc la mărirea prostatei, deși benigne și ușor de tratat, pot compromite și ele erecțiile. Prostata se află între vezica urinară și uretră, tubul care trece prin penis și prin care se elimină urina.

Ce poți face?

Disfuncția erectilă nu mai este o problemă imposibil de diagnosticat. Nu mai este o nebuloasă, o incertitudine și o ecuație fără rezolvare. Legătura între inflamațiile și infecțiile aparatului urinar și erecțiile "dezumflate" a fost stabilită deja cu certitudine. Tot ce trebuie să faci este să nu lași niciodată o infecție urinară, o usturime, o durere sau orice alt simptom neplăcut să treacă de la sine. Nimic nu trece doar pentru că tu ai ales să tratezi totul cu indiferență. Sănătatea sexuală depinde de sănătatea fizică.

Spune ce te doare!

Sexul nu mai este tabu însă problemele vieții sexuale au rămas tabu. Știu că e aproape imposibil pentru un bărbat să spună cuvintele "nu mai am erecție" mai ales în fața unui străin fie el terapeut sau medic specialist. Pentru mulți bărbați, un episod sau două de acest gen înseamnă daună totală. Până la a se declara singur impotent e doar un pas. Rezolvarea este mult mai simplă. Dacă ai grijă de tine s-ar putea să scapi pentru foarte multă vreme de efectele traumatizante ale disfuncției erectile. Soluții există! Medici există! Tot ce trebuie să faci este să nu te neglijezi. Nu doar femeile merg la medic și nu vei deveni mai puțin bărbat dacă te preocupă sănătatea sexuală, ai grijă să tratezi orice infecție și faci caz din orice durere! Bărbații care se tratează sunt mai satisfăcuți sexual! Te-ai convins?