Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul Dvs
Revista MaxMed
0
Nu aveți niciun produs în coș!
LOGIN
Contul Dvs
Transport gratuit
Unde vedeți acest semn
Telefon: 0371-785.785
Program: L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Info Prima pagină Next Revista MaxMed Next Satisfacții provocate, repetate, garantate

Satisfacții provocate, repetate, garantate


Publicat în: 2017-06-12
Despre femei.... știu că știi multe trucuri și artificii care le înnebunesc de dorință, dar, chiar nu ai simțit niciodată că ai avea nevoie de un manual de instrucțiuni? Știu, ești bărbat, și bărbații nu au nevoie de instrucțiuni pentru nimic, nici pentru a monta dulapul nou achiziționat, nici pentru a repara mașina și nici pentru a satisface o femeie. Însă, vezi tu cum e treaba, femeile sunt ca niște mașini ultraperformante, cu un sistem de funcționare sofisticat, cu tot felul de comenzi complicate... iar tu ai nevoie de multă delicatețe și pricepere dacă vrei să te privească ca pe un semizeu.

Nu trece peste preludiu pe ”repede-înainte”

Durează între 10 și 20 de minute pentru o femeie să fie pregătită, nu poți intra cu buldozerul sub fusta ei și să te aștepți să-i provoci o satisfacție maximă. Lasă-ți degetele să alunece pe spatele și brațele ei, ca și cum ai lustrui cu piele de căprioară bordul unui Porsche. Participă din tot sufletul la preludiu cu mângâieri și sărutări până te roagă să nu te oprești, dacă nu o încălzești acum, n-o să ia foc mai târziu, e atât de simplu.

Nu o asalta ca un muncitor cu picamerul

După ce ai cercetat cu emoție și implicare toate împrejurimile, e timpul să te îndrepți spre ”sediul firmei”. Acum, nu e cazul să te arunci cu capul înainte și să începi niște mișcări frenetice, știm că ești înfierbântat, dar trebuie să procedezi deștept. E o prostie să crezi că dacă vei izbi mai tare și mai repede o vei aduce mai curând la orgasm, nu vei face decât să obosești și tu și să o obosești și pe ea.

Adu-ți ajutoare, ea nu se supără

Nu vorbim de cel mai bun prieten sau de verișorul tău de-al doilea care lucrează ca striper, ci de lubrifianți, jucării, uleiuri parfumate și lenjerie comestibilă, sunt niște adevărați prieteni de boudoir și nu amenințări la adresa bărbăției tale, însă pot deștepta și cei mai adormiți nervi. Vibratoarele și uleiurile de masaj nu pot înlocui un penis, dar îl ajută și cât de departe se poate merge cu jocurile de dormitor depinde de partener și de natura relației.

Când vezi că ceva nu merge, schimbă placa

Secretele unei partide de sex fenomenal țin, pe lângă cele deja descrise, de răbdare și înțelegere. Femeilor le place să vadă că îți dai silința să înveți ce le place, iar uneori îți iei inima în dinți și ceri îndrumare.

Când se apropie de marele final, mâinile și fața i se înroșesc, pielea se înfierbântă, respirația se precipită, iar dacă își încolăcește picioarele în jurul tău, înseamnă că ești pe calea cea bună. Dar ia seama, dai cu bâta în baltă atunci când privirea îi rătăcește pe tavan, sau te privește cu ochii larg deschiși ca și cum s-ar uita la televizor. Nu te pripi să tragi concluzia că ești un amant nepriceput, ea doar nu preferă ce îi faci ACUM, nu te simți dezamăgit sau respins și încearcă altceva.

Știu că e cam dificil uneori să fii atât de atent, mai ales când simți că ai putea exploda în orice clipă, iar ea e încă departe, însă nu e nici o problemă dacă te gândești la un mic ajutor. Poți începe chiar de mâine, cu două capsule de Prematrol înainte de masa de seară, și nu mai trebuie să îți faci griji că poate termini înainte ca ea să fie pe total satisfăcută. Prematrol e sigur pentru tine, e natural și nu trebuie să știe nimeni că nu e doar o simplă vitamină, e singurul tău secret față de ea. Ia două capsule de Prematrol și dimineața, pentru a fi pregătit pentru orice în timpul zilei, și apoi savurează-i pe îndelete suspinele și îmbrățișările.