Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed E posibil să am ejaculare precoce la 20 de ani?

E posibil să am ejaculare precoce la 20 de ani?


Publicat în: 2017-07-10
Da, e posibil, mai ales la 20 de ani. Ejacularea precoce poate apărea ca un episod neplăcut, când și când, la adulții trecuți de prima tinerețe sau poate fi o iritație constantă, care se repetă enervant de des la tineri de 20 și ceva de ani. Problema este foarte comună la tineri dar frecvența ei se reduce întrucâtva odată cu înaintarea în vârstă.

De ce am ejaculare precoce?

Pentru că ești tânăr și prea entuziast ar zice unii specialiști. Pentru că ești nesigur și pentru că te grăbești ar spune alții. În concluzie, cauza mare ar fi doar în capul tău și nu neapărat în corpul tău. Adică nu ești bolnav. Ești doar timid, lipsit de experiență, vrei să placi cu orice preț și te stresezi prea mult când vine vorba de sex. Ca la tinerețe, ce să faci.

Cum scap de ejacularea precoce?

Cu multă răbdare. Există destule tehnici pe care probabil că le știi deja și care implică tot felul de exerciții mai mult sau mai puțin eficiente și plăcute. Ejacularea la timp și sincronizarea orgasmelor ține însă mult de practică și nu de exerciții ciudate. Dacă ești norocos și ai o parteneră pe care te poți baza, sigur vei reuși să scapi de această mică iritație caracteristică vârstei. E vorba de calm, de relaxare și de multe, multe atingeri prin zone explozive. Cred că o să-ți facă plăcere să exersezi în felul ăsta. Încearcă sexul fără penetrare, doar cu atingeri, care să te ajute să-ți menții controlul. Și fă asta cât mai des.

Se poate să nu scap așa ușor de această problemă?

Din nefericire s-ar putea ca problema să persiste uneori și în viața de adult. Ejacularea prematură e un subiect dureros după ce treci bine de 20 de ani. Puțini bărbați maturi pot admite față de ei înșiși că suferă de o astfel de năpastă chiar dacă au experiență și nu mai sunt niște puștani timizi. Și mai puțini sunt dispuși să discute cu alții despre un astfel de subiect fierbinte. Și totuși pe mulți îi macină întrebările, caută soluții și se simt vinovați după fiecare episod. E ca un eșec! Eșecul cel mai mare! Acela de a fi bărbat! De a fi capabil, potent, viril, dur și puternic! Iar asta se întâmplă la vârste relativ tinere, când totul ar trebui să fie perfect!

Ce se poate face?

Soluții există și sunt relativ simple. Există destule extracte naturale cu efect de calmare a excitației prea puternice, cu efect de relaxare, menținere a erecției și restabilire a potenței. Interesant este că aceste plante acționează întâi asupra sănătății creierului și organelor interne și apoi țintit asupra sănătății sexuale și controlului ejaculărilor. Extractele naturale din plante exotice și nu numai pot face din tine un bărbat mai potent, mai viril, mai stăpân pe situație și mai ales mai capabil să-și controleze impulsurile. Și toate astea fără efecte adverse, fără contraindicații și fără medicamente sintetice. E normal să ai controlul și să poți obține asta fără să apelezi la medici și la alte mijloace mai mult sau mai puțin invazive și dureroase. Ejacularea precoce este o problemă dar o problemă cu rezolvare! Nu ezita să cauți soluții!