Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul Dvs
Revista MaxMed
0
Nu aveți niciun produs în coș!
LOGIN
Contul Dvs
Transport gratuit
Unde vedeți acest semn
Telefon: 0371-785.785
Program: L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Info Prima pagină Next Revista MaxMed Next Ai văzut-o, ți-a plăcut, ce-ți rămâne de făcut? Partea II.

Ai văzut-o, ți-a plăcut, ce-ți rămâne de făcut? Partea II.


Publicat în: 2017-09-04

Cumnata

Ieri te întrebai cum s-a putut însura fratele tău cu o tipă atât de scundă și ahtiată după telenovele, însă duminică, în timpul mesei de familie, ți-a întins solnița într-un mod special. Ai cerut și muștarul, ca să-ți verifici revelația... aceleași furnicături pe șira spinării. Avantaj? Rămâi în familie. Dezavantaje? Nu prea se face.... și dacă totuși o faci, pecetluieșe secretul pe vecie. Nu miza pe discreția ei. Copleșită de remușcări, riști să cadă în genunchi în fața soțului pentru a-și ușura conștiința, gest fatal atât pentru ea, cât și pentru tine.

Admiratoarea (mai mult sau mai puțin) secretă

Îți face cafea, te roagă să o duci acasă cu mașina iar apoi te invită la un pahar de vin, îți finalizează proiectele de care nu prea ai chef cu un zâmbet pe buze, cumpără pateuri în fiecare zi și te adoră! Tu nici nu-i știai numele până azi. Cum toți au plecat în concediu și sunteți doar voi, o dată nu se pune. Avantaj: te iubește la nebunie. Dezavantaje: devine obsedată de persoana ta și suferă că o folosești doar pentru dormitor. În etapa a doua, te cere de soț. În etapa a treia, poate amenința că se sinucide... sau poate te strânge pe tine de gât.

Vecina de compartiment

E preferabil să vă aflați într-un vagon de dormit. Dacă ești singur în cușetă, evit-o pe cea care fumează țigară de la țigară și face afaceri prin telefonul mobil. Mai bine orientează-te spre studenta timidă care citește un roman de dragoste și îți aruncă ocheade pe sub ochelari. Avantaje: tot ce e nou pare fascinant și excitant, a doua zi vei ști totul despre parfumul pielii ei și ce mai făceau personajele din romanul ei preferat. Dezavantaj? Mai niciunul, poate doar regretul de a nu-i fi cerut numărul de telefon. Dezavantaj cu iz de telenovelă? N-ai nici cea mai vagă idee cine e, așa că ar putea fi chiar sora vitregă pe care ai bănuit mereu că ai avea-o. Dar riscul e mic, nu te gândi prea mult la asta. Și totuși...

Sora geamănă a iubitei tale

Ideea e fascinantă și haioasă. Poți s-o faci strict de dragul științei și să încerci o lucrare pe tema: ”Gemenii monozigoți, studiu comparativ, teoretic și practic.” Avantaj: e o fantezie veche de când lumea și tu tocmai ai trăit-o. Dezavantaj? S-ar putea să fie net superioară surorii pe care ai ales-o inițial și să regreți că ai fost atât de aproape de adevăr. Nu e mai bine să nu afli ce ai pierdut?

Fosta prietenă

Nici nu mai știi de ce v-ați despărțit, era atât de dulce și de tandră! Iar seara abia a început... la fel și regretele tale. Avantaj? Ești pe teren familiar, după doi ani o știi ca pe buzunarele tale. Dezavantaj: uneori mâncarea încălzită a doua oară e mai bună. Dragostea, niciodată! Dezavantaj major: începi să-ți aduci aminte exact de ce ai părăsit-o, asta în timp ce o auzi bârfind la telefon cu o prietenă despre perfomanțele tale recente.

În final, cea mai periculoasă urmare a unei aventuri este să te îndrăgostești de cea în cauză. Ai grijă cu cine te încurci și fii sigur că îți împărtășește părerile. Desigur, mai e vorba și despre părerile referitoare la masculinitatea ta proaspăt etalată și știm că nu vrei să te faci de râs, așa că păstrează în sertarul noptierei o cutie de Lixtra, pentru orice eventualitate. Lixtra este un puternic ajutor natural în eventualitatea unei zile prea stresante la birou și care te lasă fără vlagă și cu un libido scăzut, sau oricând crezi că noaptea sălbatică ce urmează are nevoie de un ușor impuls în direcția ”verticală”.