Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Discuții fierbinți între așternuturi

Discuții fierbinți între așternuturi


Publicat în: 2018-02-28
Să taci mâlc este bine, dar la dentist, nu în pat. Dar nici să cazi în cealaltă extremă, dacă ai cunoscut-o acum două zile. Și adulții spun lucruri trăsnite, doar că în pat, dacă poți să spui că nu, atunci probabil nu ești foarte vorbăreț între așternuturi. Oricum, e mai amuzant să dai explicații precise ca în trafic, decât să se audă musca în dormitorul tău. Știi ce și cum să-i spui?

Cuvinte "grele"

Multor femei le place când le lași să-ți povestească ce ar dori să-ți facă, dacă și ție îți place jocul, lasă-te dus de val! Dar dacă te face să-ți pierzi tot cheful, oprește-o, ca să nu strici bunătate de seară fierbinte. Ce să nu faci? Nu te complace în această situație doar ca să îi faci pe plac. Dacă nu vă înțelegeți în pat, dacă nu vă place amândurora ce se întâmplă când stingeți lumina, dacă expresiile ei hardcore îți displac, asta se va reflecta în calitatea actului sexual și în scurt timp va dispărea orice urmă de plăcere.

"Ești buuuună!"

Ies flăcări de fiecare dată când vă întâlniți? Înseamnă că n-o să te oprești să-i șoptești cât de bună este la pat și că merită zece cu laude pentru prestația sexului oral. Dar nu te dezlănțui de la prima întâlnire cu tot felul de onomatopee, mai întâi, testează terenul. Dacă efectul este excitant și vezi că îți savurează vorbele, te așteaptă o partidă fierbinte!

Fără diminutive

Dacă vă cunoașteți de ceva timp, atunci mai mult ca sigur vă alintați și în dormitor, sau vă "botezați" părțile interesante ale corpului, asta vă face să vă apropiați și mai mult, cu condiția să fiți pe aceeași lungime de undă. Dar nu-i spune "pisicuță" sau "puișor" la începutul relației, sună destul de "repetat" și artificial, va crede că este o obișnuință cu fiecare fată pe care o cunoști și nu îți va mai răspunde la telefon a doua zi.

Pune-o pe jar

I-ar face bine să audă ceva mai fierbinte când sunteți în pat? Dacă speri că așa se va mai dezmorți atmosfera, ia tu inițiativa, spune-i "m-ar excita să știu cum te simți acum" și sparge astfel gheața. Dacă e mai timidă, spontaneitatea ta îi va prinde bine și va înțelege că în pat se poate simți liberă, nu o vei judeca. Ce să nu faci? Dacă în ciuda insistențelor, nu scoate nici un sunet, e clar că nu-i place să se manifeste în timpul unei partide de sex, poate îi place mai mult să se concentreze asupra senzațiilor.

Este un fapt bine cunoscut, dacă ești un reprezentant al sexului masculin, nimic nu te umflă în pene mai bine decât laudele la adresa bărbăției și a masculinității tale debordante. Vrei să știi că totul e în regulă "acolo jos" și ești mult peste medie, așa că nu strică să te ajute puțin 2 tablete de Prosolution Pills, mai ales în zilele în care simți că nu te poți ridica la standardele iubitei. Prosolution Pills e un supliment natural și foarte eficient, e cel care te ajută să te menții în formă pentru a încerca toate ideile pe care le-ai văzut în filmele alea deocheate zilele trecute. Lungimea nu contează? Doar dacă ea vrea să fie politicoasă. Tu asigură-te că luna asta ai la îndemână câte două tablete de Prosolution Pills în fiecare zi, închide televizorul din dormitor și surprinde-ți iubita cu propriul vostru film de Oscar.