Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Pățanii nostime între așternuturi

Pățanii nostime între așternuturi


Publicat în: 2018-11-27
Dacă există pe lumea asta ceva mai bun decât un orgasm între așternuturi, păi atunci cu siguranță este vorba despre o partidă bună de râs. De la ejaculare prematură la accidente memorabile, sigur ai pățit și tu câteva care merită menționate. O fi vorba despre sunete ciudate sau lichide neașteptate, sau poate un animal de companie mult prea curios? Nu ești singurul, mulți dintre noi au ce povesti la acest capitol.

Marian:

”Acum câțiva ani am ajuns în dormitor cu prietena mea, ceva cam gălăgioasă, iar colega ei de cameră era acasă. I-am spus că dacă simte nevoia să țipe, să mă muște de mână. Și a făcut întocmai. Am ajuns la Urgențe cu șase copci”.

Valentin:

”Fiind împreună de ceva timp, am decis să încercăm ceva chestii noi. De la Sex Shop am achiziționat un bici special cu trei cozi, care în focul pasiunii m-a plesnit peste față, de a trebuit să iau câteva zile de concediu de la servici. Următorul experiment a fost cu lumânări, a citit ea că e mișto când picuri un strop de ceară și apoi pui un cub de gheață. N-a funcționat chiar așa, și m-am ales cu o arsură de gradul doi pe piept. Cred că vom rămâne la stilul clasic, natural și fără incidente”.

Matei:

”Dacă ți-ai dislocat rotula într-o poziție în genunchi pe podea, se pune ca întâmplare comică?”

Cornel:

”Mă întâlneam cu o tipă care avea ca animal de companie un dihor, pe care obișnuia să-l lase liber prin cameră în timpul zilei să facă și el ceva mișcare. Într-o seară, când îmi era lumea mai dragă, simt deodată un năsuc rece și umed pe buca stângă și sar instantaneu din pat. Mi se părea mie că sunt cam precoce... ei bine după evenimentul ăsta mi-a luat ceva timp să termin”.

George:

”Fata cu care eram avea părul lung și des, iar deseori îmi plăcea să-mi trec degetele prin pletele ai. Până într-o seară când, în focul pasiunii, am tras-o de păr mai serios... și am rămas uimit cu câteva șuvițe în mână. ”Stai liniștit” mi-a spus, ”nu e natural, sunt doar extensii ”.

Andrei:

”Am fost dintotdeauna un adolescent precoce, dezvoltat destul de devreme, așa că și cheful de nebunii era la modă. Pe la vreo 15 ani am pus ochii pe o fată care-mi plăcea și cu care aveam tot felul de fantezii. M-a abordat și ea într-o zi în club, lipindu-se de mine s-o aud că era muzica tare, și trecându-și mâinile pe pieptul meu. Eram cam înfierbântat, așa că la primul sărut.... am avut parte de prima mea ejaculare prematură chiar pe ringul de dans. Nu a știut nimeni, dar atunci m-am hotărât să mai aștept cu viața sexuală”.

Este foarte important să ai un strop de umor chiar și între așternuturi, mai ales dacă se întâmplă să termini prematur. Ejacularea precoce este mai frecventă decât crezi și nu ar trebui să te jeneze, ci poate fi un excelent motiv pentru o continuare fierbinte. Ia 2 pilule de EjaControl când știi că noaptea e prea încinsă și vrei să te ridici la înălțimea așteptărilor. EjaControl e complet natural, îl poți lua fără probleme și atunci când ești adeptul unui stil de viață sănătos și echilibrat. Dacă știi că vei avea nevoie de un mic ajutor, nu ezita să apelezi la EjaControl pentru câteva ore de distracție... la orizontală...