Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum faci o femeie să nu mai simuleze niciodată orgasmul

Cum faci o femeie să nu mai simuleze niciodată orgasmul


Publicat în: 2019-02-27
Mulți bărbați cred și astăzi, în 2019, că sexul nu e chiar atât de important pentru femei. FALS! Când vine vorba de treburile din pat, femeile cred cu tărie că sexul bun este esențial pentru o relație stabilă și satisfăcătoare. Ultimele studii arată că 50% dintre femei cred că tehnica e importantă și cam tot atâtea spun că s-ar despărți de un bărbat care nu le satisface sexual. E și mai greu să fii bun la pat și să știi când ai reușit cu adevărat să o satisfaci când o mulțime de femei (70% din cele intervievate pentru studiu) au admis fără jenă că simulează orgasmul.

Cum o duci la orgasm real?

O partidă explozivă are nevoie de preludiu. Cele 15 minute de preludiu pe care le recomandă toți terapeuții nu sunt o fantezie, un mit sau o cifră aruncată la întâmplare. Preludiul e un joc al dorinței, o perioadă de conectare, de aducere la suprafață a plăcerii. Un bărbat n-ar trebui să privească preludiul ca pe o muncă impusă și un sacrificiu pe care îl face de dragul ei. Preludiul nu e doar pentru femei. Da, există și partide scurte, super intense și fără preludiu. Însă astfel de partide sunt ceva mai rare în relațiile de lungă durată. Dacă vrei să-i oferi orgasme reale implică-te! Va fi bun și pentru tine nu doar pentru ea!

Nu te opri prea devreme!

Arată-i ce poți! Arată-i că poți! Orgasmul adevărat, nu cel simulat, e punctul culminant dar ca să ajungi la vârf trebuie să urci muntele. Plăcerea de a ajunge acolo pe căi ocolite îi sporește ei încrederea în tine și în capacitatea ta de a fi inventiv și de a oferi plăcere. Preludiul de 20-30 minute nu e niciodată prea lung, niciodată prea mult. Asta dacă vrei să fii sigur că orgasmul e real. Și știi ceva? S-ar putea ca la sfârșitul preludiului să te trezești cu ditamai erecția pentru că preludiul te-a excitat și pe tine încet și sigur.

Ce faci dacă nu te ține erecția?

Mulți bărbați se tem că își vor pierde erecția în timpul preludiului. Ceea ce e foarte posibil dacă nu ești implicat mental și faci doar niște mișcări mecanice de dragul ei. Erecția la bărbați este însă într-adevăr surprinzător de complicată. Apare și dispare cât ai clipi și e greu să-ți dai seama ce ai făcut sau ce nu ai făcut de nu mai ai erecție. O altă parte dintre masculi are probleme de a ajunge la acea erecție puternică, necesară orgasmului vaginal feminin.

Alege UP și fii la înălțime!

UP este un supliment natural din plante și vitamine creat specific pentru a ajuta bărbații să aibă o erecție de zile mari pe tot parcursul partidei. UP este esențial pentru o viață sexuală sănătoasă contribuind la intensificarea plăcerii, la menținerea unei erecții stabile, durabile și de efect pentru ca ea să aibă tot timpul necesar pentru a ajunge la orgasm. UP poate fi folosit de orice bărbat, tânăr sau în vârstă, pentru că este natural și fără contraindicații. Dacă vrei să te asigură că partenera ta nu simulează orgasmul atunci ai grijă de tine! E bine să ai o tehnică bună, să ai răbdare, să menții preludiul cât mai mult și să o încălzești. Vrei să faci asta fără să te stresezi că îți vei pierde acea erecție beton pe care o avea în primele minute? Ia o capsulă de UP, supliment natural sănătos și bucură-ți partenera cu cea mai tare partidă! Pentru că merită și pentru că meriți!