Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sexul bun cu cheltuială se ține

Sexul bun cu cheltuială se ține


Publicat în: 2015-04-29

sexSexul adevărat, care produce orgasm după orgasm, nu vine de la natură ci se învață cu efort, ca orice artă. Amatorii nu pot adopta pozițiile pe care le văd în filme oricât s-ar strădui, pentru că nu sunt antrenați pentru așa ceva. Majoritatea bărbaților nici măcar nu încearcă să facă maratoane sexuale pentru că nu-și pot menține tonusul constant și erecția tare ore în șir. Asta înseamnă că trebuie să ne resemnăm și să ne vedem de sexul nostru mediocru? Cu siguranță, nu!

Ceea ce vreau să subliniez este necesitatea de a ne folosi de orice metodă care ne-ar putea ajuta să ajungem cât mai aproape de perfecțiune în ceea ce privește sexul.

1. Sexul și sportul merg mână în mână. Antrenamentul la sală, alergatul, gimnastica sau orice alt tip de sport am practica ne ajută enorm de mult să ne menținem mușchii tonifiați, abdomenul plat și mai ales să rezistăm bine la efort. Știați că sexul înseamnă efort prelungit, nu? Cu cât suntem mai sprinteni și mai trași prin inel cu atât ne putem permite poziții mai îndrăznețe și mai de contorsioniști. Cheltuiala de energie din timpul partidelor de sex este enormă, așa că trebuie să fim pregătiți fizic și să dăm tot ce avem. Încercați să faceți sex după ce mergeți măcar o lună la sală și veți vedea diferența.sex

2. Studiază problema" din toate unghiurile. Documentează-te pentru sex așa cum te-ai documenta pentru orice alt lucru pe care vrei să îl perfecționezi. Cea mai plăcută activitate din viața ta merită tot efortul și toată investiția mentală și materială. Da, ai liber la reviste, filme, cărți și poze care te ajută să devii mai bun în pat. Dacă te întreabă iubita ce studiezi cu atâta foc, spune simplu că te pregătești intens de partida de sex a vieții tale. Sigur va deveni brusc mai interesată!

3. Provoacă-ți iubita la un concurs de creativitate în pat. Nu vă lăsați descurajați de lipsa voastră de antrenament, de faptul că nu mai arătați perfect sau de alte impedimente. Progresul sigur în direcția bună se face cu pași mici și constanți. Schimbați mereu pozițiile cu care v-ați obișnuit cu unele noi și descoperiți senzații diferite în partide diferite. Introduceți mereu elemente noi în rutina sexuală, fie ele jucării, jocuri de rol, partide spontane în locuri care să vă ridice nivelul de adrenalină, întâlniri surpriză sau alte lucruri deosebite.

orgasm4. Lăsați prejudecățile și folosiți pastile naturale pentru potență. Bărbați din toată lumea folosesc fără probleme capsule din plante pentru stimularea libidoului și potenței de genul BluErect.

BluErect se folosește atunci când ai nevoie de un nivel de excitație crescut. Dacă vrei să atingi noi culmi ale perfecțiunii sexului, te poți ajuta foarte bine înghițind o capsulă de BluErect care își face efectul de stimulare a potenței în doar 20 de minute. BluErect nu are efecte adverse pentru că nu conține substanțe chimice de sinteză precum Viagra sau alte tratamente pentru potență existente pe piață. Folosind acest produs te vei alege cu o erecție tare, care să te țină mult, vei fi mai sensibil dar fără problemele de ejaculare prematură și vei avea parte de partide de sex fabuloase pe care le poți savura pe îndelete împreună cu iubita ta.

BluErect, pentru sex de milioane!