Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să ai o viață sexuală împlinită chiar dacă ai probleme cu prostata

Cum să ai o viață sexuală împlinită chiar dacă ai probleme cu prostata


Publicat în: 2019-03-08
Știai că prostata continuă să crească pe toată durata vieții unui bărbat? Glanda numită prostată, aflată fix deasupra vezicii urinare, se dublează ca mărime în adolescență apoi începe să crească din nou după vârsta de 25 de ani și își continuă expansiunea pe tot parcursul vieții. Din această cauză majoritatea bărbaților de peste 50 de ani încep să experimenteze simptomele prostatei mărite și mai mult decât atât să aibă probleme cu erecția. Pentru că există o legătură între o afecțiune a prostatei și viața sexuală.

Ești sigur că nu suferi de prostată?

Prostatita și adenomul de prostată sunt cele două afecțiuni care afectează și viața sexuală pe lângă alte simptome supărătoare pe care le produc. Prima, prostatita, este de natură infecțioasă iar a doua, adenomul benign de prostată se instalează cu vârsta. Dacă de inflamația prostatei poți scăpa cu antiinflamatorii sau antibiotice, de prostată mărită poți scăpa mai ales cu un produs natural numit Prostatop.

Prostatop ameliorează simptomele prostatei mărite și contribuie la sănătatea totală a prostatei, tractului urinar și te poate ajuta să ai o viață sexuală mai bună. Poate fi luat și preventiv, de bărbații tineri care vor să prevină și să mențină sănătatea prostatei pentru că este natural.

E mai ușor să previi decât să tratezi

Bărbații tineri și sănătoși sunt fericiți și prea puțin preocupați de prostată. Se pot bucura de familia lor, au o viață sexuală satisfăcătoare și în general sunt prea ocupați ca să se gândească la ce urmează să se întâmple după o anumită vârstă. Problemele prostatei apăreau în general după 45 de ani dar în ultima vreme asocierea dintre o anumită boală și o anumită decadă de vârstă s-a cam dat peste cap. Bolile cronice și inflamațiile altădată caracteristice unor perioade mai avansate de vârstă, apar astăzi la adulți tineri, tineri și foarte tineri. Nimic nu mai e sigur.

Simptomele prostatei mărite

Adenomul benign de prostată sau prostata mărită așa cum mai este cunoscută această afecțiune, apare foarte frecvent la bărbații de peste 45- 50 de ani. Cam 50% din bărbații de peste 50 de ani sunt afectați iar până la vârsta de 80 de ani cam 90% dintre bărbați au prostata mărită. Simptomele includ senzația constantă sau foarte frecventă de urinare, senzația că vezica nu s-a golit complet după urinare, jet slab sau incomplet, nevoia de a crea presiune pentru a începe urinarea, nevoia de a urina de mai multe ori pe noapte, nevoia urgentă de a urina etc.

Afecțiunile prostatei și viața sexuală

Studii recente arată o legătură strânsă între prostata mărită și disfuncția erectilă. Explicațiile medicilor sunt complexe însă ceea ce e din ce în ce mai clar este că mărirea prostatei nu afectează doar jetul de urină și vezica urinară ci și arterele care oxigenează organele sexuale. Lipsa unui flux sangvin normal duce la dispariția parțială sau totală a erecțiilor.

Cum rezolvi problema?

Simplu. Te folosești de ce are natura mai la îndemână. Începi să-ți reglezi stilul de viață încă din tinerețe, mănânci sănătos, faci mai multă mișcare și iei Prostatop. Prostatop este un extract 100% natural, fără contraindicații și fără efecte adverse. Prostatop ajută la menținerea sănătății prostatei, contribuie la funcționarea sănătoasă a tractului urinar, contribuie la menținerea unui flux urinar sănătos, scade presiunea din vezică, , scade nevoia de urinare frecventă atât pe timpul zilei cât și al nopții și îmbunătățește viața sexuală prin menținerea sănătății prostatei. Prostatop este un supliment natural pe care îl poți folosi mereu și mereu pentru a te menține în formă până la vârste înaintate.