Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Pot fi problemele sexuale motiv de divorț?

Pot fi problemele sexuale motiv de divorț?


Publicat în: 2019-04-23
Care sunt cauzele unui mariaj nefericit? Cele mai multe soții ar răspunde că bărbații lor au devenit reci, nu mai comunică, nu le mai iubesc și că sexul, atât cât era, a dispărut complet din peisaj. Un mariaj nefericit are multe cauze despre care se discută liber și o singură cauză pe care nu o discută nimeni: sexul nesatisfăcător.

Divorțează pentru că nu se mai simte iubită

Anca și Marian sunt căsătoriți de 5 ani. Dacă în primii ani credea că soțul ei avea să caute ajutor pentru problemele de ejaculare precoce și erecție slabă și că vor reuși să rezolve odată pentru totdeauna frica lui de a discuta deschis despre sex, astăzi, Anca a hotărât că nu mai poate continua să se simtă singură, nedorită, neatinsă de bărbatul pe care l-a iubit atât de mult. Sexul sau lipsa sexului a devenit motiv de divorț pentru că Anca, la cei 34 de ani, nu mai simte că poate trăi alături de un bărbat care ignoră problema în loc să o rezolve.

"Este enorm de greu să trăiești cu un bărbat care nu te atinge. Mă culc seară de seară așteptând un semn, așteptând să înceapă o discuție. Din păcate problemele s-au agravat. Soțul meu așteaptă până adorm, stă la televizor, apoi vine în pat și se culcă. Uneori îmi vine să țip, sunt extrem de frustrată de lipsa de comunicare, de faptul că nu vrea să acționeze ci doar se închide în el. Înțeleg că este speriat de problemele pe care le are dar putem găsi soluții împreună." Între timp Anca a renunțat să mai încerce să discute și a hotărât să intenteze divorț. "Îmi pare enorm de rău pentru ce se întâmplă dar eu cred că nu mai avem nicio șansă."

Nu există problemă fără rezolvare

Multe divorțuri ar putea fi evitate dacă partenerii și-ar lua problemele sexuale în serios. De cele mai multe ori, astfel de probleme sunt trecute sub tăcere fie pentru că partenerii sunt prea timizi în a merge la un specialist pentru ajutor fie pentru că au ajuns să creadă că problemele lor sunt prea mari pentru a putea fi rezolvate.

Acest scenariu atât de comun duce din păcate la infidelitate și divorț. Nici Anca, nici Marian nu pot fi considerați vinovați pentru felul în care acționează. Anca este o femeie normală, Marian este un bărbat care și-a pierdut încrederea în sine și refuză să se mai simtă vulnerabil. El crede că soția lui îl consideră incapabil așa că se ascunde și refuză comunicarea. Pentru el sexul e tabu iar Anca o soție care vrea să arunce o relație la gunoi pe un motiv mai puțin întemeiat: insatisfacție sexuală.

Există speranță pentru astfel de cupluri

Cei mai mulți psihologi și terapeuți de cuplu știu că problema principală a acestor cupluri este ignorarea adevărului și incapacitatea de a vedea că există soluții la îndemână. Pentru erecție slabă, mulți bărbați, aflați în pragul eșecului unei relații la care țineau enorm, au apelat la suplimentul alimentar UP. Pentru ejaculare precoce, mulți medici din întreaga lume recomandă Prematrol iar pentru obținerea unei erecții puternice și pentru un penis de dimensiuni mai mari se recomandă Prosolution.

Suplimentele alimentare UP, Prematrol și Prosolution pot salva căsnicia și pot readuce bucuria unei vieți sexuale normale în multe cupluri unde speranța a cam ajuns la final. Un mariaj nefericit pe partea sexuală nu trebuie să se termine neapărat în divorț. O erecție plină, puternică și durabilă poate reda încrederea unui bărbat timid și poate deschide discuții asupra problemelor de cuplu. Un supliment alimentar, Prematrol, care să ajute soțul să treacă peste rușinea ejaculării premature poate aduce stabilitate în relație.

UP, Prematrol și Prosolution sunt un trio capabil să salveze căsnicii. Suplimentele sunt naturale, fără efecte adverse și trebuie administrate pe o perioadă mai lungă de timp pentru a avea efectul dorit. Sănătatea sexuală este o prioritate! Sexul nu trebuie să fie motiv de divorț când avem soluții la îndemână!