Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 sfaturi simple pentru satisfacție garantată în pat

5 sfaturi simple pentru satisfacție garantată în pat


Publicat în: 2019-05-02
Fiecare femeie e unică și simte plăcerea în felul ei. Asta nu înseamnă că femeile nu au dorințe comune. Există mișcări garantate care funcționează de fiecare dată și la majoritatea femeilor și pe care le poți folosi pentru a oferi cât mai multă plăcere. Nu știi ce vor femeile în pat? Iată cele 5 sugestii oferite de noi prin care poți să-i oferi iubitei tale o partidă orgasmică extraordinară pe care să n-o uite prea curând.

1. Evită zona genitală

Deși sună bizar, adevărul este că bărbații ajung mult prea devreme în zonele genitale ale femeilor iar asta nu e de dorit. Femeile apreciază maxim bărbații care știu cu precizie unde e clitorisul și ce să facă odată ce au ajuns acolo însă majoritatea reprezentantelor sexului feminin apreciază mult mai mult săruturile și atingerile pe restul corpului înainte de a ajunge la punctul nevralgic. Dacă ea este excitată maxim atunci când tu ajungi în zona genitală orgasmele sunt garantate.

2. Folosește-ți vocea

Cu cât se simte ea mai încrezătoare cu atât va fi mai liberă de inhibiții și mai dispusă să încerce lucruri noi și de ce nu... să aibă orgasme mai multe. Așa că vorbește cu ea în timpul partidelor, spune-i ce urmează să faci, întreab-o ce simte, spune-i cât de bine arată, ce bine miroase, ce fel te face să te simți și tot așa. Dacă tu ești deschis ea se va simți liberă să-ți spună ce nu-i place și ce și-ar dori. Per total, comunicarea duce la plăcere simțită și experimentată chiar dacă tu nu ai o erecție de zile mari. Mulți bărbați care nu au erecție extraordinară compensează prin atingeri țintite cu mâinile, limba și chiar cu penisul. Iar o erecție bună se poate obține natural folosind capsule UP.

3. Ai răbdare cu ea

Unul dintre motivele pentru care femeile nu ajung la orgasm este pentru că se simt vinovate pentru că le ia mult timp să ajungă acolo și pentru că bărbații trebuie să depună ceva mai mult efort pentru a le oferi orgasmul dorit. Așa că în loc să se relaxeze devin stresate și nu mai au orgasm deloc. Așa că e responsabilitatea ta să o ajuți să fie calmă. Oferă-i un masaj, ia-ți timp să o stimulezi, să o atingi și să îi oferi o atmosferă caldă și relaxantă. Amintește-ți că și tu ai momente în care simți nevoia de relaxare pentru a avea o erecție maximă. Răbdarea de ambele părți poate face minuni. Iar niște capsule UP pentru erecție și energie vă pot ajuta pe amândoi să găsiți plăcerea mult visată.

4. Folosește-ți și mâinile

Multe femei nu ajung la orgasm prin penetrare mai ales dacă bărbații nu au erecții puternice. Poți face însă altceva. În timp ce te miști înainte și înapoi, întinde-ți mâna și stimulează-i clitorisul. Clitorisul este deasupra deschiderii vaginale și nu este stimulat direct în timpul penetrării. Stimularea simultană îi va oferi o experiență orgasmică garantată.

5. Folosește lubrifiere

Nu toate femeile au probleme cu uscăciunea vaginală însă cele mai multe simt nevoia de extra lubrifiere. Senzația de frecare intensă se transformă în alunecare sexy cu un lubrifiant pe bază de silicon. Folosește-l pe corp mai întâi (vezi punctul 1) și apoi pe zona ei genitală și pe a ta.

UP – pentru erecția mult visată

Multe femei și-ar dori ca bărbații să aibă erecții mai puternice pentru că de cele mai multe ori o erecție bună duce și la orgasm intens. Dacă nu ai încercat încă, folosește capsule UP pentru potență și erecții maxime. UP este un produs natural destinat bărbaților care visează la partide fantastice și care vor cu adevărat să-și satisfacă partenerele. Dacă și tu visezi la așa ceva și vrei să scapi de senzația de vinovăție să n-o poți duce la orgasm atunci ia capsule UP. Produsul este natural și fără efecte adverse.