Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum faci sex demențial într-o relație la distanță?

Cum faci sex demențial într-o relație la distanță?


Publicat în: 2019-05-13
Relațiile la distanță sunt destul de comune astăzi când suntem liberi să călătorim și mulți dintre noi aleg să-și încerce norocul în alte părți ale lumii. Distanța însă face relațiile să se răcească mai ales din cauza lipsei de intimitate și plăcere. În era tehnologiei și internetului totul este însă mult, mult mai simplu. Dacă ai conexiune bună la internet și nu ești prea timid sau timorat în fața camerei totul devine picant de simplu. Ce te faci dacă ești timid? Ce faci dacă nu reușești să ai o erecție în fața camerei? Îți spunem noi!

Sexting – ține pasiunea aprinsă!

Din pat, din autobuz și chiar de la muncă, mesajele fierbinți pot să curgă constant din ambele direcții. Mesajele sunt o modalitate discretă, accesibilă și foarte excitantă de a ține lucrurile fierbinți pe parcursul unei relații la distanță. Fie că vă duceți cu totul în mesaje descriptive, sexuale sau vă trimiteți mesaje discrete cu o ușoară tentă sexuală, ideea e bună și ușor de aplicat. Și mai ales extrem de atractivă!

Spune-i ce să facă!

Dorința se poate menține aprinsă în multe feluri. Conversațiile prin WhatsApp pot lua rapid o întorsătură fierbinte chiar dacă sunt doar mesaje scrise. Scrisul e mai excitant decât vizualul de foarte multe ori. Dă-i partenerului sau partenerei lucruri specifice, sarcini cu tentă sexuală pe care să le facă la o anumită oră. Spune-i ce vrei să facă și imaginează-ți că face acel lucru. Spune-i ce jucării să folosească, în ce fel, la ce oră și la ce oră să se masturbeze. În acest fel vă mențineți pasiunea aprinsă pe tot parcursul zilei iar când perioada uscată va trece veți simți cum partidele iau foc efectiv de atâta dorință.

Faceți o listă de dorințe

Un mare plus al relațiilor la distanță e că pasiunea crește cu trecerea timpului și că așteptarea te face nerăbdător să-l simți pe celălalt. Asta dacă mențineți contactul prin metodele menționate mai sus. O altă idee pentru a crește presiunea așteptării ar fi să faceți fiecare o listă de dorințe. Ce lucruri noi ați vrea să încercați? Ce poziții? Ce jucării? Ce vrei să-i faci celuilalt când îl vei revedea? Nu ține lista secretă. Fă din asta motiv de conversație și stârnește dorința.

Urmăriți același film porno

Urmăriți un film în timp ce aveți chatul video deschis. E un motiv bun și simplu de a vă simți conectați chiar dacă sunteți la mii de kilometri distanță. S-ar putea să vă simțiți timizi la început dar partidele online sunt un bun substitut pentru cele față în față mai ales pentru că partea provocatoare a cuplului (el sau ea) se simte mai liberă să se exprime din propria cameră decât față în față.

Ești timid? Folosește UP!

Mulți bărbați nu se simt în largul lor la telefon, prin mesaje, pe chat și le vine foarte greu să se exprime liber. De erecții nu mai vorbim. UP este un supliment alimentar natural pe care e bine să îl folosești pentru erecții puternice mai ales după ce se termină perioada de așteptare. S-ar putea ca după luni de așteptare să ai parte de multe reprize de ejaculări rapide total nesatisfăcătoare pentru ea și pentru tine. UP stimulează potența și te ajută să ai o erecție super fermă și de durată atât în fața camerei cât și față în față. O relație la distanță poate fi la fel de satisfăcătoare ca una normală dacă știi să menții pasiunea și să arăți că poți. Ia UP supliment natural cu tine dacă pleci și vei putea performa ca un star pentru iubita ta. Arată-i cât poți fi de pasional și menține-i atenția la orice oră cu o erecție fermă și niște mesaje deocheate! Fii pe fază și păstrează-ți relația fierbinte!