Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce să faci dacă vrei să simți adevărata plăcere sexuală în pat

Ce să faci dacă vrei să simți adevărata plăcere sexuală în pat


Publicat în: 2019-05-17
Oricât de bun ai fost la pat până acum tot nu ai atins limitele magice ale satisfacției sexuale. N-ai ajuns încă niciodată probabil să simți că ți se oprește inima de plăcere și că neuronii își explodează orgasmic în cascade fierbinți, pure, sălbatice, maxime. Știi de ce se întâmplă asta? Pentru că suntem superficiali. Ne mulțumim cu puțin și credem că asta e tot. Nu, sexul poate fi mult mai mult decât o serie de mișcări ce se termină în 3 minute cu tine lat în pat și cu ea tăcută spunându-ți că e ok, a fost bine.

Mai mare ≠ orgasmic

În zilele noastre, toată lumea vorbește despre sex dar nimeni nu vorbește despre plăcere și conexiune. Sexul cel dătător de orgasme adevărate nu e cunoscut pentru că suntem mereu pe grabă, mereu cu senzația că mărimea contează mai mult decât orice și că dacă vom găsi un partener sau o parteneră cu sâni mai mari, cu penis mai mare, cu buze mai mari, cu orice mai mare, vom avea cumva senzația că sexul e mai bun, mai satisfăcător. Puțini oameni mai au parte de revelații în timpul sexului. Puțini știu că sexul poate fi o experiență atât de puternic transformatoare încât să te facă nu doar fericit ci beat de fericire, extatic, un alt om.

Mișcări de picamer ≠ sex nebun

Mulți bărbați cred și astăzi că plăcerea vine din mișcări rapide și repetate și că dacă ai erecție bună, te miști repede și ea pare impresionată înseamnă că ești pe drumul cel bun. Ca să ai parte de sexul adevărat, după care să te simți în al nouălea cer, trebuie să știi mult mai multe decât picamerul. Ca să ai parte de sexul care îți ia mințile trebuie să simți întâi mental plăcerea, să fii atât de atras de persoana pe care o dorești încât să simți că plesnești. Însă satisfacția vine din potență. Ai capacitatea de a duce o partidă nu de 5 minute ci de 50 de minute? Nu vorbim de 50 de minute de picamer ci de 50 de minute în care agitația și excitația cresc treptat, orgasmul se apropie dar tu ești tot acolo, ai erecție bună, tare, stabilă, ești potent și gata să duci totul pe culmile extazului.

Crezi că poți să ai parte de sex nebun?

Ideea că sexul trebuie să fie agitat, năvalnic, frenetic ne umple ecranele televizoarelor și mintea. Câte scene de sex pe îndelete ai văzut? Și filmele porno au la bază frenezia, extazul apărut în câteva minute de du-te vino și continuat mult după ce orice bărbat și femeie s-ar fi plictisit de gemete constante și ar fi trecut la ceva mai calm și relaxat. O partidă crește în intensitate până ajunge la punctul culminant. Iar creșterea se face treptat, cu mișcări diverse, unele mai rapide, altele mai calme, unele mai țintite, altele mai generale. Sexul e o știință a plăcerii. Se poate descoperi prin exercițiu, cu multă răbdare, ceva suplimente pentru potență și multă dorință fierbinte.

Sex Power – pentru sex nebun!

Sex Power este un supliment alimentar natural dedicat bărbaților care vor să simtă plăcerea adevărată în pat. Potența și virilitatea sunt esențiale într-o partidă, într-o relație care și-a propus nu să uite de sex ci să-i descopere farmecul și magia. Sex Power te ajută să ai o erecție, durabilă, o erecție care te ajută să dai tot ce ai mai bun din tine în pat. Sex Power te ajută să ai ejaculări controlate și puternice, ejaculări care produc plăcere intensă atât pentru tine cât și pentru partenera ta. Suplimentul natural Sex Power este recomandat tuturor celor dispuși să descopere adevărata magie a sexului, puterea lui de a aduce mai aproape partenerii și de a oferi fericire de durată și plăcere cât cuprinde.