Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce faci când ea nu mai vrea?

Ce faci când ea nu mai vrea?


Publicat în: 2019-05-27
Piața e saturată cu soluții pentru bărbații cu probleme de erecție. De ce nu sunt însă mai răspândite soluțiile pentru femeile cu probleme de libido? Sigur, există creme, lubrifianți și jucării de tot felul dar ele pot fi folosite numai în cazul în care ea chiar simte ceva poftă de sex. Ce se poate face pentru femeile care nu apreciază jucăriile sexuale, nu vor lenjerie sexy, nu vor să le faci cadou vibratoare, lenjerie comestibilă, lubrifianți cu aromă de vanilie sau alte lucruri? Sunt bărbat și sunt îngrijorat de lipsa de poftă de sex a soției mele.

Ca bărbat, am avut perioade în care nu mă simțeam sexy, nu doream atât de mult sex și căutam mai multă intimitate. Astfel de perioade sunt normale atât pentru bărbați cât și pentru femei. Ce te faci când ele se prelungesc și devin adevărate perioade de secetă, luni sau ani de incertitudine în care nu mai știi cum să te apropii de soția ta ca să-i faci plăcere?

1. Uită-te întâi la tine ca bărbat

Multă vreme am dat vina pe ea. Ce înseamnă să nu ai chef de sex? Sexul e plăcut, confortabil, ai orgasm și apoi ești fericită. Apoi am înțeles un lucru. Când o femeie se simte epuizată fizic și psihic sexul devine o sarcină în plus de executat. Femeile obosite, stresate fizic și emoțional se închid, nu mai simt dorință, toată energia lor este concentrată în alte direcții. Am început să am grijă ca soția mea să aibă suficient timp de odihnă. Am început să o ascult, să o înțeleg și să caut soluții reale pentru probleme de libido nu să încerc să o îmbunez cu flori, ciocolată și bijuterii. Femeile au nevoie de înțelegere nu de lucruri.

2. Schimbări de dietă

O dietă nutritivă are efecte extraordinare asupra vieții sexuale masculine și feminine. Majoritatea dintre noi mâncăm prea puține alimente sănătoase, multe femei suferă de sindroame de ovar polichistic și nici nu știi asta. Diabetul, bolile de inimă, dereglările hormonale afectează libidoul în moduri nebănuite și grave. O dietă curată, bogată în proteine bune, puțin spre deloc zahăr, multe legume și fructe poate preveni și poate scădea efectele problemelor de libido. Pe noi ne-a ajutat!

3. Remedii naturale

Remediile naturale pentru problemele de libido feminin există însă puțini bărbați și femei le folosesc. Multe plante precum maca, tribulus, gingko, ginseng au efecte reale asupra apetitului sexual iar studiile noi confirmă că efectele sunt reale și de lungă durată. Clitorin a fost suplimentul pe care l-am încercat împreună și care i-a adus soției mele rezultatele dorite. Odihna, relaxarea și acest supliment ne-au ajutat să depășim cea mai grea perioadă din căsnicia noastră, o perioadă în care ne era teamă și să mai aducem în discuție subiectul sex.

Clitorin – viață sexuală din plin!

Clitorin este suplimentul alimentar ideal pentru restabilirea unui libido sănătos. Mare atenție! Suplimentul funcționează minunat împreună cu o doză mare de comunicare, odihnă, dietă sănătoasă și înțelegere din partea soțului. Luați Clitorin și pofta de sex va reveni treptat pe măsură ce începeți să vă reveniți din rutină, frustrări și reproșuri. Clitorin nu are efecte adverse și se poate consuma oricând în dozele recomandate. Efectele sunt reale, femeile devin mai excitate, se simt mai dornice de sex, organele genitale sunt mai sensibile și orgasmele mai puternice. Totul se întâmplă în timp, cu răbdare și ajutor! Clitorin funcționează! Garantat!