Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să menții un sistem imunitar puternic pe perioada chemoterapiei

Cum să menții un sistem imunitar puternic pe perioada chemoterapiei


Publicat în: 2019-06-17
Chemoterapia face tumorile să dispară și este esențială în lupta împotriva cancerului. Însă, de multe ori, aceste medicamente slăbesc sistemul imunitar și te lasă vulnerabil la infecții de tot felul. Sistemul tău imunitar are nevoie de ceva mai multă atenție în astfel de perioade. Iată ce să faci!

Cere sfatul medicului

Medicul îți poate prescrie suplimente naturale sau medicamente pentru întărirea sistemului imunitar. Tot el te poate ajuta sa te ferești de infecții în perioadele vulnerabile. Nimic nu e însă mai eficient decât o dietă sănătoasă, un regim strict de igienă, un supliment natural precum CancerEx care ajută sistemul imunitar să devină mai puternic și multă încredere. Stai departe de persoanele bolnave

Chemoterapia slăbește sistemul imunitar și scade rezistența la infecții. Dacă vrei ca sistemul tău imunitar să rămână puternic, evită să stai în aceeași cameră cu persoane răcite sau care au alte simptome caracteristice infecțiilor (stare de vomă, febră, diaree). Spală-ți regulat mâinile, nu atinge suprafețe sau obiecte care aparțin persoanelor bolnave și fii precaut mereu. Nu ieși în mulțimi de oameni sau în spații publice aglomerate.

Fii atent la simptomele de infecție

Orice simptom care ar putea indica o infecție trebuie raportat medicului. Febra, tusea, durerea în gât, roșeața, umflarea, încălzirea unei zone a corpului, congestia nazală, schimbările de stare toate trebuie luate în considerare și tratate ca potențiale semne de infecție. Sistemul imunitar slăbit poate reacționa la cele mai banale infecții iar ele te pot afecta puternic.

Dormi suficient

Un sistem imunitar puternic te poate ajuta să scapi de cancer. În perioadele grele, când organismul este sub presiunea medicației și chemoterapiei odihna este esențială. Organismul slăbit are nevoie de relaxare, de perioade stabile de somn și odihnă pentru a reduce riscul de infecții și pentru a reduce efectele adverse. Oboseala afectează puternic sistemul imunitar și îl face incapabil să lupte contra cancerului.

Mănâncă natural

În perioadele dificile, apetitul este afectat și multe persoane nu se mai alimentează corespunzător. O dietă sănătoasă este însă esențială pentru lupta împotriva cancerului. Organismul trebuie susținut cu cele mai hrănitoare alimente naturale, cu o dietă formată din proteine, fructe și legume proaspete, gătite simplu și consumate regulat. Suplimentele naturale nu trebuie să ia locul dietei sănătoase. Dieta este esențială pentru sistemul imunitar.

Ia CancerEx – protecție pentru organismul afectat de chemoterapie

CancerEx este un supliment alimentar natural care te protejează de efectele adverse ale chemoterapiei. Suplimentul stimulează sistemul imunitar, reduce senzația de rău, căderea părului, protejează ficatul de toxine, ajută organismul să lupte mai eficient împotriva cancerului și este recomandat atât înainte cât și pe perioada chemoterapiei. Organismul tău are nevoie de toată protecția din lume pentru că medicamentele sunt destul de agresive și slăbesc sistemul imunitar.

CancerEx este aliatul numărul 1 al persoanelor cu boli cronice și cancer pentru că dezvoltă sistemul imunitar și contribuie la starea de bine a pacienților cu hepatită C, HIV/SIDA, leucemie, diabet etc.

CancerEx este natural, conține extracte active și compuși puternici din ciuperca Shiitake și este apreciat de medici și pacienți din întreaga lume pentru efectele de calmare, susținere și întărire a organismului în perioade de boală.

Fii încrezător, odihnește-te, folosește numai alimente naturale, suplimente puternice și apreciate internațional și vei reuși să scapi de cancer și să treci cu bine prin perioadele grele!