Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Top 5 probleme sexuale în cuplu și cum le rezolvi

Top 5 probleme sexuale în cuplu și cum le rezolvi


Publicat în: 2019-06-20
Cuplurile aflate în relații de lungă durată se plâng de aceleași lucruri mereu și mereu. Ea nu mai vrea să facă sex cu mine! El îmi ascunde lucruri, e frustrat și vine acasă târziu și fără chef. Stă mereu pe telefon. Ce să fac pentru a-i trezi interesul? Cum să înțeleg ce vrea dacă nu spune? Relațiile de lungă durată sunt taxante la capitolul sex. Oboseala, plictiseala, rutina își spun cuvântul. Vrei să știi care sunt cele mai frecvente probleme sexuale și cum să le rezolvi?

Problema 1: v-ați îngrășat

Femeile rămân gravide și nasc. Bărbații îmbătrânesc. Toți luăm în greutate cu timpul iar cea mai frecventă problemă sexuală de cuplu este imaginea negativă despre propriul corp. Dacă nu te simți bine în propria piele atunci sexul devine o problemă. Femeile încep să stea mai mult acoperite, bărbaților le scade potența și începe să le fie teamă să mai propună partide fierbinți. Ce facem? Așteptările nerealiste adâncesc problema și fac partidele de sex timide, puține și frustrante. Adoptarea unui stil de viață sănătos dă curaj cuplurilor iar complimentele de ambele părți arată că vă iubiți ca la început și că vă doriți mai mult ca niciodată. Sexul poate fi la fel de bun la orice vârstă. Frumusețea stă în ochii privitorului iar dorința se poate stimula cu Sex Power, un supliment natural pentru erecție și potență.

Problema 2: interferențe electronice

Telefoanele, tabletele, laptopurile si alte gadgeturi au tendința de a-și face loc în pat și de a tulbura intimitatea unui cuplu. Atunci când stai pe Facebook sau conversezi tot timpul cu colegii sau prietenii pe WhatsApp în timp ce partenerul așteaptă atenție trimiți celuilalt un mesaj negativ prin care îi spui că nu e atât de important sau interesant ca ceea ce faci tu pe internet. Faceți dormitorul o zonă liberă de tehnologie. Încărcați-vă telefoanele în bucătărie și lăsați laptopul în sufragerie. Faceți dormitorul un loc special pentru dragoste, sex și plăcere.

Problema 3: certuri și lipsă de comunicare

Felul în care vă tratați unul pe altul în afara dormitorului are un efect direct asupra plăcerii sexuale și dorinței. Un cuplu care se ceartă non stop, în care partenerii se cicălesc și se acuză zi de zi nu are o viață sexuală de 5 stele. Înlocuiți critica aspră cu discuțiile pe un ton respectuos, arătați-vă admirația unul față de celălalt, fiți parteneri nu inamici și mai ales nu neglijați intimitatea și relația sexuală pentru că ea vă aduce mai aproape. Sexul nu înseamnă doar plăcere ci și înțelegere, căldură, colaborare și mai ales conexiune. Certurile constante scad libidoul, potența, dorința și în general tot ce ține de plăcerea sexuală.

Problema 4: plictiseala

Ingredientul cel mai important al dorinței este surpriza. N-ai mai făcut nimic nou în pat de ceva timp? Te miri și tu de cât de predictibil e sexul? Știi exact când, unde și cum te va atinge și deja simți că vrei să încui ușa dormitorului și să te duci la culcare? Viața sexuală poate fi și altfel! Sexul poate fi picant, presărat cu momente de extaz, nebunie, plăcere adevărată.

Problema 5: oboseala

Oboseala ne afectează pe toți și închide robinetul dorinței în cuplu în cel mai scurt timp. Oboseala e scuza cea mai frecventă pentru lipsa de sex. Oboseala scade potența la bărbați și libidoul la femei. Ce e de făcut? Dacă viața sexuală vă este afectată atunci treceți pe program strict de odihnă. Colaborați, comunicați, ajutați-vă pentru ca odihna să nu lipsească. Mergeți la culcare în același timp. Crește intimitatea și dorința sexuală.

Sex Power – deschide porțile plăcerii!

Multe probleme sexuale de cuplu se pot rezolva cu Sex Power și ceva mai multă comunicare și înțelegere. Sex Power este un supliment natural destinat creșterii potenței masculine. Potența și erecția sunt esențiale într-o viață sexuală împlinită. Dacă nu mai vreți să fiți unul dintre cuplurile obosite, plictisite, frustrate, care se ceartă non stop și care nu fac sex deloc atunci începeți să lucrați la dorința și plăcerea voastră cu Sex Power. Erecțiile puternice stimulează dorința și produc partide de 5 stele. Potența masculină produce plăcere fără limite iar un bărbat puternic și fără frică poate face orice femeie fericită. Alegeți să fiți un cuplu modern, care nu ignoră problemele ci le rezolvă cu Sex Power, supliment natural pentru erecții puternice, potență maximă și partide fierbinți!