Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Vara – anotimpul sexy de care trebuie să profitați de dimineață până seara

Vara – anotimpul sexy de care trebuie să profitați de dimineață până seara


Publicat în: 2019-06-24
Dacă chiar cauți și vrei să afli ce anume face partenerul sau partenera să vrea sex vei fi foarte curând dezamăgit. Toate revistele, toate tutorialele video, toate blogurile se rezumă la a-ți prezenta cele mai tari poziții pentru sex de milioane și cam atât. Toate ignoră faptul că satisfacția sexuală are la bază sincronizarea dorințelor, comunicarea plăcerii și uneori spontaneitatea care produce acele partide nebunești și pline de orgasme explozive.

Vitamina D și sexul de vară

Frica de razele UV ne-a făcut pe toți să ne ferim de orice expunere, să ne ascundem sub pălării, în case, acoperiți de straturi de protecție care ne feresc de cancerul de piele. Realitatea este că avem nevoie de vitamina D iar sursa cea mai la îndemână este expunerea la soare. Vitamina D este esențială pentru producerea de estrogen, hormon feminin și testosteron, hormon masculin. Vitamina D stimulează libido-ul și dacă veți fi atenți veți observa că aveți mai multă poftă de sex vara. Dacă totuși nu vă simțiți excitați folosiți suplimente cu vitamina D și UP supliment natural pentru erecții puternice la bărbați. Încercați să stați totuși la soare pentru că vara e un anotimp sexy.

Sex într-o dimineață de vară

Iată un adevăr pe care prea puțini îl cunosc: bărbații privesc sexul ca pe o modalitate de a se elibera de stres, în timp ce femeile vor sex abia după ce au avut timp să se relaxeze. Femeile se duc la culcare epuizate, preocupate și uneori supărate. Poftă de sex? Nu prea. Da, bărbații vin de pe Marte și femeile vin de pe Venus în multe privințe iar asta afectează de foarte multe ori viața sexuală, aduce frustrări mai ales dacă în cuplu nu există o comunicare bună.

Soluții? Faceți sex dis de dimineață, după amiaza devreme sau în weekendurile leneșe de vară timpurie. Treziți-vă cu 30 de minute mai devreme și vedeți ce se întâmplă. Testosteronul bărbaților este la cote ridicate dimineața așa că partida va fi și mai plină de surprize. În plus, femeile ovulează în general după amiaza așa că estrogenul abundent le face să vibreze de dorință. Pentru o erecție de zile mari puteți folosi UP, supliment natural pentru stimularea potenței la bărbați.

Calitate sau cantitate?

Dacă faceți sex ca iepurii dar tot aveți senzația că ceva lipsește atunci încercați să vă concentrați pe calitatea sexului, pe intimitate, pe plăcerea prelungă a unui orgasm mult așteptat. Partidele rapide au rolul lor dar ultimele studii arată că multe cupluri aleg să facă sex o singură dată pe săptămână. De ce? Pentru că au nevoie de timp, pentru că vor să fie pe aceeași lungime de undă, pentru că vor să experimenteze și să se joace. Da, partidele din după-amiezele lungi de vară vor fi extrem de plăcute pentru femei și extrem de excitante pentru bărbați. Relaxarea e cuvântul cheie după sincronizare.

UP – pentru plăcerea unei partide lungi și satisfăcătoare

Mulți bărbați se grăbesc să termine partida pentru că le e teamă că își vor pierde erecția tare. UP este un supliment alimentar natural care rezolvă această problemă. Nu, nu te mai teme că îți vei pierde elanul și că nu vei putea ține erecția tare. Partida ta va lungă, veți avea timp să explorați, să simțiți și să descoperiți cum se poate avea orgasm după orgasm dacă relaxarea este cuvântul de ordine. UP nu are efecte adverse. O capsulă ajută bărbații să fie potenți, să facă sex nebun, să aibă o erecție tare, puternică și să ofere plăcere în toate pozițiile și pe toate părțile dorite. UP, supliment natural pentru potență și erecție tare vă ajută să fiți pe aceeași lungime de undă mereu și mereu și mereu.