Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum am transformat un bărbat timid într-un armăsar pe cinste (povestea unei amante)

Cum am transformat un bărbat timid într-un armăsar pe cinste (povestea unei amante)


Publicat în: 2019-07-17
Sunt Diana, am 31 de ani și iubesc sexul. Să fii amantă și să recunoști asta e greu spre imposibil pentru multe femei. Multă vreme mi-am scris poveștile într-un jurnal secret pe care îl țineam încuiat de teama de a nu fi descoperit de cineva. Acum sunt liberă. Vreau să-mi spun povestea. Am ajutat destui bărbați să creadă din nou în ei înșiși, să se bucure de plăcere, să se relaxeze, să aibă parte de nebunia frumoasă a unui orgasm în doi. Am descoperit că o amantă poate ajuta un bărbat să scape de frici, frustrări, să se descopere pe el însuși și să devină puternic. Sunt un fel de terapeut, sunt o amantă care și-a găsit rolul. Nu sunt plătită, nu cer bani, nu sunt amanta care primește apartament și mașină, bani, cadouri și bijuterii ca să facă sex cu un bărbat, sunt o femeie independentă care știe ce înseamnă plăcerea liberă și vreau să ajut și pe alții să o cunoască. Îmi place să țin companie bărbaților și să îi fac fericiți.

Povestea lui Dan

Pe Dan l-am întâlnit întâmplător la o petrecere. Stătea singur și retras deși era la o petrecere veselă unde se dansa, se bea, se flirta, o petrecere pe cinste. Sincer, nu caut amoruri la petreceri mondene, nu stric case de dragul de a lua bărbații de lângă neveste, nu agăț bărbați cu bani dar Dan mi-a picat cu tronc deși avea verigheta pe deget și nu se ferea să o arate. Era arma lui cu care ținea femeile la distanță. Am descoperit că aveam prieteni comuni și în următoarele luni ne-am tot văzut pe la diverse evenimente. N-a încercat nicio secundă să mă combine. Era însurat deși nu vorbea niciodată despre asta.

Dan se deschide

Ne-am combinat într-o noapte și a fost exact cum mă așteptam să fie. Dan era extrem de timid și de politicos, atât de timid încât își pierdea erecția numai dacă făceam un mic gest de neplăcere. Îmi plăcea de el, era un tip bine făcut, înalt, un bărbat care n-avea de ce să se ascundă. Era însă cu totul neexperimentat, un fel de adolescent întârziat în ale sexului, așa că am preluat controlul și am început să experimentăm. Înainte de toate i-am sugerat să ia Sex Power, un supliment alimentar pentru potență pe care l-a refuzat politicos. La început ne vedeam rar apoi, pe măsură ce se deschidea, am început să ne vedem și de 2-3 ori pe săptămână. Îi plăcea sexul oral și suferea mult când avea ejaculare prematură sau când își pierdea erecția. Ne-am jucat luni de zile, ne-am atins, ne-am descoperit, am vorbit, l-am lăsat să mă descopere, să experimenteze, să mă atingă, să simtă plăcerea trupului gol de care îi era atât de teamă. Într-o zi mi-a mărturisit că începuse să ia Sex Power așa cum îi sugerasem și că suplimentele îl ajutau enorm.

Dan nu mai e timid

Dan a descoperit că e la fel de înnebunit după sex ca și mine și asta pentru că a început să aibă erecții stabile. Nu se mai fixa pe erecție, era liber să mă întoarcă pe toate părțile și să-mi ofere orgasme multiple. Dan, bărbatul timid și speriat, fără experiență în ale sexului a devenit amantul perfect în doar câteva luni. Manierat în oraș, armăsar în pat, Dan mi-a umplut nopțile de nebunie și asta pentru că am avut răbdare cu el și pentru că a acceptat Sex Power, suplimentul pe care îl recomand tuturor bărbaților.

Sex Power – recomandat de o femeie care știe!

Îmi place sexul la nebunie, îmi plac bărbații care se simt liberi să experimenteze dar și să ofere plăcere. Recomand tuturor Sex Power, capsula magică ce stimulează erecția și pofta sexuală la bărbați. Toți bărbații care au luat Sex Power mi-au spus că e super și că le-a redat pofta de sex și de viață. Sex Power întârzie ejacularea, ajută la menținerea unei erecții super stabile și dă energie pentru nopți fierbinți!