Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să cucerești cele mai tari fete în vacanța la mare

Cum să cucerești cele mai tari fete în vacanța la mare


Publicat în: 2019-07-20
Știm că ești înnebunit după plajă, mare și fete frumoase. Mai știm că vara e numai bună pentru petreceri de dimineață până seara, pentru aventuri de o noapte, festivaluri de muzică la malul mării, sex cât cuprinde și alte nebunii. Mai știm că fetele nu se lasă ușor cucerite și că va trebui să-ți folosești toate armele ca să ai parte de aventurile la care visezi. Vrei să atragi cele mai tari fete? Iată ce să faci!

Știi să flirtezi?

Fetelor le plac băieții de gașcă, cei care știu să le facă să râdă, să se distreze, să se simtă bine, nu cei care vin direct cu propuneri indecente sau bărbații care au un singur lucru în minte: sex, sex, sex. Învață să zâmbești cu ochii, să fii deschis, să atragi fără să fii nici prea siropos, nici prea băgăreț. Fii un bărbat relaxat, care știe ce poate și ele vor fi automat atrase de tine. Garantat vei avea parte de cea mai tare aventură!

Fii sexy!

E greu de spus ce înseamnă mai exact să fii sexy. Femeile adoră bărbații care sunt sexy și care știu că sunt SEXY. Important e să te simți sexy și ele vor simți imediat că ești fierbinte și că te simți perfect în pielea ta.

Fii interesant

Femeile adoră bărbații care au lucruri de spus, care fac lucruri, nu doar stau acasă, se uită la meciuri și beau bere după job. Arată că ești implicat, dă dovadă de inițiativă, arată că ești inteligent, interesant, că poți purta o conversație despre diverse subiecte și brusc vei deveni atracția numărul unu la orice petrecere.

Fii direct

Vrei o aventură de o noapte? Nu da impresia că vrei o relație. Aventurile de o noapte sunt pur sexuale și e de preferat să nu vă implicați emoțional dacă niciunul dintre voi nu e dispus să se mai întâlnească după ce a trecut. Fii drăguț, simpatic dar deschis și direct. Nu te juca deloc cu emoțiile fetelor pentru că nu e de dorit să-ți petreci vara încercând să calmezi sentimente rănite și inimi frânte. Poți să fii sexy și să cauți aventuri fără să fii nici sentimental, nici lipsit de finețe.

Nu fi arogant

Fetele se feresc de bărbații aroganți ca de ciumă. Nu te da mare cu mașina, cu banii. Nu te da mare. Punct. Nu desconsidera fetele mai puțin dotate, nu fi grosolan și lipsit de maniere. Fetele merg în gașcă și dacă una dintre ele suferă de pe urma ta, o vor afla toate și pierzi orice șansă de a te distra. Bărbații aroganți nu sunt în general foarte bine văzuți nici la petreceri, nici pe rețelele de socializare tip Tinder. Multe fete simt de la distanță aroganța și stau departe de astfel de bărbați.

ActivMax – pentru aventuri fierbinți la malul mării!

Mulți bărbați și-ar dori să aibă parte de aventuri și cuceriri dar nu au încredere în ei așa că își pierd erecția și curajul pe drum și nu mai apucă să se bucure de ceea ce le oferă viața de burlac la malul mării. ActivMax este un spray natural conceput special pentru astfel de situații. O simplă pulverizare întârzie ejacularea și te ajută să ai o erecție puternică și durabilă. ActivMax este perfect pentru aventurile de o noapte, unde oboseala, deshidratarea, alcoolul își spun cuvântul și afectează erecția chiar și la cei mai dotați masculi. ActivMax este un produs natural, fără efecte adverse, recomandat în caz de erecție slabă și ejaculare prematură.

Fii cel mai dorit burlac de la mare cu ActivMax!