Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Viața sexuală a sportivilor de performanță

Viața sexuală a sportivilor de performanță


Publicat în: 2019-08-13
Dacă ești sportiv de performanță cu siguranță ai auzit că ar trebui să te abții de la activitate sexuală în zilele dinaintea unui concurs sau a unui eveniment important. Asta deoarece îți poate scădea nivelul de agresivitate și testosteron, esențiale pentru practicarea anumitor sporturi și dacă îți dorești să ajungi campion vei avea nevoie de mai multă energie. Pe de altă parte, mulți sportivi afirmă că o partidă de sex te poate ajuta destul de mult și, pe lângă doza de plăcere, calmează emoțiile dinaintea unei competiții.

Adevărul este că nu există nici o dovadă a faptului că renunțarea la sex te va face un sportiv mai bun, ci dimpotrivă, un bărbat viril și satisfăcut sexual are doar de câștigat.

Calmarea durerilor

Un sportiv de performanță se confruntă deseori cu tot felul de accidentări și dureri musculare, iar dacă tot vorbim de studii, este dovedit faptul că o doză sănătoasă de plăcere în dormitor are calități analgezice. De câte ori te-ai oprit în mijlocul unei nopți fierbinți pentru că te doare capul? Corect, niciodată, pentru că nimic nu mai doare când ești în al nouălea cer.

Îmbunătățește concentrarea

Prea multe emoții nu au dus niciodată la nimic bun, ba chiar pot să te abată din drum, așa că o erecție sănătoasă și satisfacția sexuală te ajută să te relaxezi și să te concentrezi mai bine, îți oferă o stare de calm și îți permite să acționezi la adevăratul tău potențial. Nu-ți fă griji, vei rămâne la fel de viril și pe terenul de sport, deoarece efectul sedativ nu durează mult.

Creșterea nivelului de testosteron

Un adevărat campion are cu siguranță câteva ritualuri pe care le respectă cu strictețe înaintea unui eveniment sportiv, iar renunțarea la sex este deseori pe listă. Nimic mai greșit, pentru că o noapte de plăcere poate crește nivelul de testosteron, atât de râvnit în competiții. Sexul este dăunător în această perioadă doar dacă este asociat cu alte activități dăunătoare, precum consumul de alcool, fumatul sau lipsa de somn.

Imaginea unui bărbat viril

Sportivii sunt deseori percepuți ca persoane disciplinate din punct de vedere psihic și cu un fizic de invidiat, acest lucru făcându-i irezistibili pentru sexul opus. Femeile te vor găsi deosebit de atrăgător și vei avea mereu imaginea unui bărbat care reușește în tot ceea ce și-a propus. Din acest motiv, ar fi culmea să o dezamăgești chiar când ajungeți între așternuturi, nu?

Pentru ca să fii un adevărat campion și în ochii ei, și pentru a te prezenta mereu cu o erecție de invidiat, alege Lixtra ori de câte ori ai ocazia. Stai liniștit, Lixtra e un supliment 100% natural, nu va interacționa în vreun fel cu antrenamentele sau cu stilul tău de viață sănătos. Nici nu trebuie să faci vreun tratament, o poți lua doar ocazional, când ai nevoie de un plus de încredere. Îți place să câștigi și îți place când ești apreciat, iar Lixtra te va ajuta să ai o erecție rapidă și durabilă, astfel că nu îți mai lipsește decât propria ta galerie în dormitor!