Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Confesiunile unui bărbat care suferă de ejaculare prematură

Confesiunile unui bărbat care suferă de ejaculare prematură


Publicat în: 2019-08-15
Poate pentru alții este destul de nostim să auzi povești despre accidente în materie de sex sau de acte care se termină înainte de a începe cu adevărat, dar dacă ți se întâmplă ție, un astfel de eșec te poate marca pentru mult timp. Și când îți aduci aminte de anii de liceu, când vibrațiile din autobuz îți aduceau aminte de o lipsă acută de activitate sexuală, parcă te trec încă fiori reci.

Cum a început?

Păi pe la 15 ani, cu Diana, care nici acum nu are idee cum ți-a influențat viața în materie de sex. Asta pentru că toată aventura se desfășura doar pentru tine, mai jos de talie... Îți aduci aminte ca și cum ar fi fost ieri – pe culoarul liceului, când pauzele însemnau hârjoneală și joacă amestecată cu un strop de flirt. Iar cum Diana îți răspundea mereu la jocuri, și era tot timpul prin preajma ta, nici nu știi cum te-ai trezit cu ea în brațe, sânii ei atingându-ți ușor pieptul, atât de aproape, doar pentru tine. ”Of, Cătălin, ești prea puternic pentru mine!”, zise ea încercând fără prea mare tragere de inimă să se elibereze din strânsoare. Nici nu ai apucat să-i răspunzi că.... Splufff! Prima partidă de sex din viața ta, prima ejaculare în prezența unei fete, la care ea însă nu a participat activ. Bine măcar că ai fost salvat de clopoțel și toată lumea s-a întors în clasă.

A fost momentul care ți-a prezis următorii 10 ani din viață și a dus la eșec după eșec în dormitor. Ai aflat între timp că ejacularea prematură e cea mai întâlnită disfuncție sexuală, chiar mai frecventă decât impotența, și apare la aproximativ 30% dintre bărbați la un moment dat. De parcă te ajută cu ceva să știi că nu ești singur....

Mituri

O preconcepție des întâlnită este aceea că se întâmplă din lipsă de experiență, că majoritatea tinerilor o pățesc până învață cum e treaba cu intimitatea. Dar ce te faci când după 10 ani de activitate sexuală încă te chinui să reziști mai mult de 2 minute? Și nici nu prea ai cu cine discuta despre chestia asta, poate doar un terapeut, pentru că majoritatea subiectelor tratează disfuncțiile erectile, dependența de sex sau de pornografie, dar rareori auzi despre ejaculare prematură, mai ales când ai peste 25 de ani.

Soluții

Cei care trăiesc cu acest blestem găsesc de multe ori modalități de a ieși basma curată, de exemplu se bazează deosebit de mult pe plăcerea partenerei și amână penetrarea cât pot de mult. Alții lasă deoparte scenariile și grijile și păstrează la îndemână întotdeauna niște pastiluțe de Ejacontrol. Luate cu o oră înainte de activitatea sexuală, Ejacontrol întârzie ejacularea și te ajută să reziști mai mult în dormitor. Și pentru tine ar trebui să fie soluția perfectă, pentru că la medici și la psihologi tot ai umblat, și deocamdată nu e nici o îmbunătățire. Poate odată cu înaintarea în vârstă problema va dispărea de la sine. Dar deocamdată, bazează-te pe Ejacontrol pentru o viață sexuală satisfăcătoare.