Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Potență scăzută sau doar frică de dormitor?

Potență scăzută sau doar frică de dormitor?


Publicat în: 2019-08-22
Te trezești a nu știu câta oară în penibila situație de .... ok, asta nu trebuia să se întâmple... Prima dată ai dat vina pe băutură. A doua oară tocmai trebuia să dai examenul pentru permis, ai avut emoții. A treia oară – ai fost obosit. Dar deja la a patra sau a cincea întâlnire eșuată, te gândești că poate fi vorba de o disfuncție erectilă.

Cu părul cărunt sau negru ca pana corbului

Când te gândești la o disfuncție erectilă sau la potență scăzută, îți trec prin minte reclamele alea cu domni grizonați și în vârstă, care privesc asfințitul îmbrățișați alături de soție, pentru că .... păi ce altceva să facă? La urma urmei, e ceva pentru vârsta a treia. Cum de ți se întâmplă ție la 28 de ani?

Concepții greșite sau frică de dormitor

Daniel, un freelancer de 26 de ani, are o singură certitudine în viața asta: SIGUR se va confrunta cu o disfuncție erectilă prima dată când ajunge în intimitate cu o tipă nouă. Și asta nu pentru că ar avea vreo afecțiune, sau nu e atras de domnișoară, ci pur și simplu pentru că se gândește intens cum va fi, ce va spune, cum va arăta, ce va zice ea.... și iată că profeția se împlinește și Daniel iar are parte de o întâlnire eșuată. Păi nu și-a făcut-o cu mâna lui? (și nu în sensul ăla distractiv)

Există și o speranță

Bazează-te pe Sex Power, un supliment ocazional pentru situații speciale în care nu vrei să dezamăgești. O simplă pilulă de Sex Power îți redă încrederea și te ajută să treci peste preconcepții sau frica de intimitate. Poți încerca diverse scenarii, sau poți recurge la recuzita specială de dormitor, dacă știi că și partenerei îi va face plăcere, fără să te îngrijoreze lipsa erecției. Sex Power poate fi micul tău secret, nimeni nu se va supăra...