Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Câte orgasme ai pierdut până azi?

Câte orgasme ai pierdut până azi?


Publicat în: 2019-08-25
Te-ai gândit vreodată că o zi fără orgasm e o zi pierdută? Câte orgasme ai pierdut în ultima lună? 15-20? Dar în ultimul an? 100, 200, 300? Știi că orgasm=fericire pe bune și că ai putea avea niște zile mai ușoare dacă ai face sex mai des?

Ia-ți orgasmele înapoi!

Da, relațiile de lungă durată ne fură orgasmele. Și noi ne lăsăm furați crezând că e normal și firesc. Când trebuie să duci gunoiul și să-ți strângi șosetele de pe jos, să pui rufe la spălat, să repari chiuveta și să dai cu aspiratorul, cheful de sex nebun vine din ce în ce mai rar până dispare de tot. Și dacă sex nu e, nimic nu e. O relație fără pasiune e la fel de monotonă ca bâzâitul frigiderului. Ce ne facem? Cum o facem?

În trei e mai bine

Hai că ți-am dat speranță, nu?

Sexul în trei poate însemna orice. Al treilea poate fi o biciușcă din piele sau o mică jucărie care vibrează. Asta dacă vă face plăcere. Important e să aduceți ceva nou indiferent că e un lubrifiant cu aromă de ciocolată sau cafea sau niște cuburi de gheață sau o nouă încercare de poziția 69. Orice e nou devine excitant. Suplimentul UP poate fi extrem de binevenit mai ales că stimulează cheful de sex, întârzie ejacularea și dă orgasmelor o tentă mai pasională.

Sex pe calendar

De multe ori trec săptămâni sau luni și nici nu-ți dai seama că n-ai mai făcut sex de tot atâta vreme. Deși sună prea puțin orgasmic, ar fi interesant să notați când faceți sex și să încercați să respectați un program. Nu lăsați să treacă mai mult de câteva zile între partide. Pofta vine mâncând și dacă faci sex o dată pe lună sigur veți fi stingheri, reci, stângaci și lipsiți de exercițiu. Nu ai chef? Ia un UP!

Sex fără limite

Faceți sex oricând și oriunde vă prinde cheful. Nu mai așteptați să fiți perfect odihniți, perfect elastici, să mergeți întâi la sală, să mergeți în vacanța aia în Bali și acolo să vă relaxați și să vă faceți poftele. Nu mai așteptați! Timpul trece iar relațiile fără pasiune se răcesc pe zi ce trece. Ești bărbat și undeva între spălatul mașinii și dușul de seară a apărut o erecție? Nu te ascunde! E vremea pentru sex! Ia un UP și inițiază ceva orgasmic! UP – pentru cei pasionați de fericire! UP este un supliment alimentar pentru stimularea potenței la bărbați. Pe scurt, UP redă intensitatea orgasmelor, cheful de sex, te ajută să-ți menții erecția pe toată perioada actului sexual și ajută cuplurile să-și recapete pasiunea pierdută. UP este un produs natural, cu efecte dovedite, care te va ajuta pe tine ca bărbat să-ți depășești limitele și să devii un adevărat magnet pentru cea pe care o iubești sau pentru cele pe care vrei să le cucerești. UP oferă bărbaților încrederea pierdută, virilitatea, potența, dorința de sex pierdută printre treburi domestice, stres, oboseală sau rutină.