Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 greșeli pe care le faci în dormitor

5 greșeli pe care le faci în dormitor


Publicat în: 2019-08-27
Ok, ești într-o relație de ceva timp, partidele de sex sunt grozave și ai impresia că ești centrul universului pentru ea. Ești sigur? Nu ai surprins-o cumva vizionând poate puțin prea interesată scenele alea deocheate? Sau poate nu ți-ai dat seama cum rămâne cu ochii pe pereți când ar trebui să fie pe culmile plăcerii? Poate ar trebui să fii puțin mai atent, femeile sunt teribil de complicate...

Ai impresia că sexul începe în dormitor

Poate pentru tine e destul de simplu, ca un întrerupător on/off, și gata erecția, dar ea s-ar putea să gândească altfel și să nu fie chiar imediat plină de chef. Construiește încet calea către intimitate, ține-o de mână, sărut-o ceva mai apăsat decât de obicei când vine acasă, arată-i că o apreciezi și fii interesat de ce spune. Știi că îi place să se simtă în siguranță și protejată, iar o îmbrățișare mai lungă poate fi cheia spre o partidă fierbinte de sex.

Crezi că știi ce vrea

Chiar dacă este o relație stabilă, să știi că și prietena ta se mai preface din când în când, chiar dacă lucrurile au mai evoluat. Și dacă este bună la teatru, nici n-o să-ți dai seama. Nu te feri să ceri instrucțiuni în momentele cheie, întreab-o ”Îți place așa?” sau ”Ce ai chef să faci în seara asta?” și s-ar putea să ai parte de niște surprize care să-ți trezească instant o erecție beton.

Rămâi la același tehnici

Ok, dacă a mers figura aia de vreo patru ori, sigur mai merge și de acum înainte. S-ar putea să nu fie chiar așa, dacă aseară a fost super să joace rolul unei majorete, azi s-ar putea să fie prost dispusă și să vrea mai multă afecțiune și respect. Nu presupune că e tot timpul la fel, încearcă să citești momentul sau, dacă nu te pricepi, pune întrebări și vezi ce-și dorește.

Insiști doar pe partea fizică

Poate ar fi cazul să extinzi puțin noțiunea de preludiu. Dacă te concentrezi foarte mult doar pe partea fizică și ignori orice altceva, s-ar putea că ea să rămână fără chef. Pe când bărbații sunt stimulați vizual, femeile sunt mai visătoare și au des fantezii. Acceptă să fii parte din fantezia ei, închiriază un costum de pirat și răpește-o în miez de noapte, sau las-o să preia conducerea și să îți spună ce-și dorește și vei avea parte de sex memorabil.

Ai o erecție slabă

Da, știu, e o relație stabilă și te gândești că te acceptă așa cum ești. Dar dacă ai impresia că va renunța la satisfacție în dormitor doar pentru că ați cumpărat un televizor împreună, te înșeli amarnic. Fiecare femeie își dorește să fie dusă pe culmile plăcerii și asta începe cu tine și virilitatea ta. Dacă nu ești sigur că te ridici la nivelul așteptărilor ajută-te cu UP și salvează-ți relația. Poate ești obosit și erecția nu te ascultă, poate ai băut prea mult și nu prea faci performanță, nu îți mai fă griji că nu o vei putea satisface pentru că UP te poate salva în orice situație. Și pentru că are doar ingrediente naturale, UP nu îți va da dependență sau alte interacțiuni neplăcute, doar o noapte garantată de plăcere!