Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum poți avea orgasme mai intense ca bărbat

Cum poți avea orgasme mai intense ca bărbat


Publicat în: 2019-08-30
Dacă ai descoperi un exercițiu nou la sală care ți-ar face abdomenul să arate foarte bine sigur l-ai împărtăși cu prietenii. Dar, când vine vorba de sex, erecție, potență, bărbații sunt extrem de reticenți în a-și oferi unii altora ponturi utile. E păcat, mulți ar avea nevoie de ajutor în pat pentru a aduce mai multă plăcere partenerei dar și pentru a-și face propriile orgasme mai intense și mai aducătoare de plăcere.

Pentru că n-ai șanse să primești prea multe sfaturi de la prieteni, am căutat pentru tine cele mai simple și eficiente metode de a-ți duce orgasmele proprii la un alt nivel. Pentru că orgasmul tău e la fel de important ca al ei.

Crește-ți natural testosteronul

Ultimele studii arată că o cantitate mare de testosteron în sânge, te ajută să ai orgasm, dar nu orice fel de orgasm ci un ORGASM PUTERNIC. Nu, nu da fuga la farmacie după testosteron. Hormonul se produce natural când alergi, când mergi la sală și de multe ori chiar când ești suporter înrăit la un meci de fotbal de la televizor. De aia se uită bărbații la meciuri, nu? Ca să-și crească nivelul de testosteron și să aibă orgasme mai puternice.

Scade-ți tensiunea arterială

Menținerea tensiunii arteriale în limite normale este benefică pentru sănătatea generală a organismului. Mai mult decât atât, tensiunea normală contribuie la o viață sexuală mai bună. Asta pentru că tensiunea arterială mare limitează fluxul de sânge în tot corpul dar mai ales la nivelul penisului. Așa că vei avea dificultăți în menținerea erecțiilor. În plus, tensiunea mare este strâns legată de problemele cu ejacularea și de orgasmele din ce în ce mai puține și mai scăzute ca intensitate.

Găsește-ți punctul G

Se pare că prostata este echivalentul punctului G la bărbați. O poți stimula extern prin presiune ușoară la nivelul perineului, dar dacă ești interesat de plăcerea maximă și te simți aventuros, o poți stimula și intern, la nivelul anusului. O găsești cam la 5 cm înăuntrul anusului. Prostata este mică, de dimensiunea unei castane și este extrem de sensibilă la atingere. Atingerile ușoare o pot stimula și poți avea niște orgasme de vis dacă tu și partenera ta sunteți dispuși să explorați zona. Lubrifierea eficientă este obligatorie.

Întârzie-ți ejacularea

E destul de greu să înveți cum să-ți întârzii ejacularea dar merită tot efortul. Practica se numește "edging", din englezescul margine și înseamnă să rămâi mereu aproape de ejaculare dar să n-o lași să se întâmple. Edgingul are ca rezultat niște orgasme fabuloase, rezultate din creșterea tensiunii sexuale prin întârzierea plăcerii. Încearcă să ajungi pe marginea ejaculării de câteva ori înainte de a-ți da drumul și vei avea orgasme mult mai intense. Merită tot efortul și toată frustrarea. 90% din cei care practică edging au avut orgasme mai intense.

Sex Power – orgasm natural, plăcere garantată!

Bărbații au căutat mereu soluții naturale, simple, eficiente pentru problemele de potență, pentru intensificarea plăcerii, pentru întârzierea ejaculării etc. Sex Power nu este un tratament ci un supliment natural care ajută la obținerea unor erecții puternice, ferme, de lungă durată și a unor orgasme mai intense.

Te preocupă viața ta sexuală? Simți că ai vrea mai multă plăcere și că erecțiile puternice ți-ar putea aduce o stare de bine, fericire, o relație mai bună sau cuceriri mai multe? Încearcă Sex Power! Suplimentul este folosit de bărbați din întreaga lume chiar dacă bărbații nu discută între ei despre orgasme, edging, prostată sau sex. Mulți folosesc, puțini recunosc! Ia Sex Power pentru un plus de testosteron, virilitate, energie sexuală și plăcere în pat. Meriți o viață mai bună!