Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum te poți controla când suferi de ejaculare precoce

Cum te poți controla când suferi de ejaculare precoce


Publicat în: 2019-09-03
La un moment dat în viață probabil ai trecut și tu prin asta – ești în mijlocul preludiului și te exciți destul de repede, mult prea repede și înainte să-ți dai bine seama ce se petrece, toată acțiunea se finalizează prematur, lăsându-te doar cu scuzele de rigoare. Stai cu ochii pe pereți și te gândești la zebrele din sălbăticie, la leii din junglă sau, în general, la toate mamiferele care împărtășesc aceeași trăsătură – partida de sex este în mod natural incredibil de rapidă. Și la ele nu e vorba de ejaculare precoce, pur și simplu este practic. Singurele mamifere la care o tură de sex se prelungește doar de dragul plăcerii este rasa umană. Ce noroc pe capul tău, nu?

Există însă câteva strategii pe care colegii tăi care termină prematur ar putea să ți le împărtășească pentru a te ajuta în momentele în care ai nevoie.

Schimbă pozițiile

Oprește-te și schimbă poziția, dacă se pare că îți place prea mult, nu strică să adopți o poziție care nu este chiar comodă pentru tine, sau pentru care trebuie să te încordezi din toți mușchii, îți va distrage puțin atenția.

Fă o pauză

Nu trebuie să fii super activ pe întreaga perioadă, retrage-te și fă o scurtă pauză pentru sărutări, cu siguranță îi va plăcea și ei, este natural și denotă afecțiune.

O amintire neplăcută

Mulți bărbați procedează așa, nu este deloc neobișnuit. Când simți că al tău penis nu te mai ascultă și e pe cale să-și facă de cap, lasă fanteziile cu actrițe celebre și sexy și gândește-te cum a fost anul trecut când ți-ai rupt încheietura mâinii pe gheața din fața blocului. Ce durere! O să-ți distragă puțin atenția, ceea ce în cazul acesta e de preferat. Sau de ce nu, orice altceva crezi că este eficient în a reduce excitația de moment: vizita la bunici când erai mai mic, documentarul despre viermii de mătase sau taxele pe care le ai de plătit luna viitoare.

Concentrează-te 100% pe plăcerea ei

Asta e varianta câștigătoare, pentru că fiecare femeie adoră să fie răsfățată în pat. Fă o pauză de la plăcerea ta și nu te mai concentra la penis și la faptul că ai putea să termini prematur, ci fă-o pe ea să se simtă bine cu tot ce știi și tot ce ai auzit vreodată că îi place. Va fi o mică pauză pentru tine, dar nu și pentru ea și vei câștiga puncte prețioase.

Nu uita de prezervativ

Da, e de fapt cea mai simplă metodă pe care o poți folosi dacă suferi de ejaculare precoce. Îți va reduce puțin sensibilitatea penisului și vei putea rezista mai mult fără prea mult efort.

Suplimente alimentare

E perfect în regulă să apelezi la ajutor în forma unor suplimente alimentare de EjaControl. Fiind un supliment complet natural, EjaControl este sigur și eficient și nu trebuie să îți faci griji pentru ingrediente periculoase sau suspecte. Majoritatea medicamentelor care se dau cu rețetă vin la pachet cu o grămadă de efecte adverse, așa că e ultimul lucru de care ai nevoie. Norocul tău că știi de EjaControl, care are o combinație ingenioasă de plante, semințe, aminoacizi și minerale care stimulează vitalitatea și te va ajuta să oferi plăcere fără stres.