Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 lucruri rele care mi s-au întâmplat când aveam penisul mic

5 lucruri rele care mi s-au întâmplat când aveam penisul mic


Publicat în: 2019-09-07
Știam din adolescență că o am mică. Când s-a uitat prima fată la mine am știut că nu sunt ca ceilalți. Pe femei le trădează privirea chiar dacă ți se spune că ești bine, ca să nu fii umilit în față. Astăzi, când am o lungime peste medie, nu pot să nu urmăresc satisfacția din privirile unei femei când vede că sunt dotat. Atunci, când eram tânăr, vulnerabil și ușor de umilit, am trăit cele mai cumplite momente din viața mea. Și nu era doar în capul meu. Partidele mele erau de-a dreptul ciudate pentru că un penis mic are multe dezavantaje.

1. Mereu îți iese afară

Care e cel mai stânjenitor moment din viața ta? Află de la mine că nicio umilință nu seamănă cu cea pe care o simți când ești în plină acțiune cu o fată și penisul tău tot iese afară, pentru că e prea mic și nu rămâne bine ancorat înăuntrul vaginului. În plus, nu poți scăpa de privirea ei iritată și frustrată pentru că în loc să vă continuați drumul spre orgasm, trebuie să vă întrerupeți din nou și din nou, pentru că penetrarea e incompletă. Am trăit-o pe pielea mea de atâtea ori încât nu pot să nu mă bucur, că am scăpat în sfârșit și că astăzi sunt mai mult decât dotat fără să fi făcut cine știe ce lucruri complicate.

2. Bârfe și comentarii negative

Multe fete știu să-și ascundă surpriza neplăcută și insatisfacția și nu fac mare tam-tam chiar dacă nu sunt 100% mulțumite. Altele sunt însă de-a dreptul rele și încep să te vorbească în stânga și în dreapta, îți pun porecle și te umilesc. E greu să treci peste astfel de bârfe și să rămâi încrezător după astfel de situații.

3. Fără poze sau filmări

Unele fete obraznice vor să filmeze partida. Și poate chiar tu visezi la așa ceva. E excitant chiar dacă filmarea va rămâne undeva într-un colț de telefon sau pe un calculator. Te simți important, te simți vedetă și pe undeva speri că filmarea va fi văzută și că vei avea parte de comentarii pozitive. Dacă ai un penis mic, încredera în tine e zero și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ai nicio șansă de a intra în discuții despre sex, nu ai nicio șansă de a fi felicitat că ești cool, că te pricepi, că ești bărbat. Și asta e o mare problemă.

4. Poziții limitate

Să-ți iasă mereu afară e destul de grav. Ce e și mai grav e că trebuie să te limitezi la un număr redus de poziții pentru că nu ai o lungime suficientă iar ea nu simte mare lucru. Pozițiile de bază, limitate ca număr și creativitate, mi-au adus enorm de multe frustrări de-a lungul timpului. M-am simțit tot timpul constrâns. M-am simțit mereu obligat să fac sex într-un anume fel pentru că nu aveam lungimea penisului normală. Știi cât e de greu să ai o erecție cât un card de credit?

5. Femeile vorbesc

Credeți că numai bărbații vorbesc despre femei când stau la o bere? Femeile vorbesc la fel de mult despre bărbați și nu de puține ori mi s-a întâmplat ca unele care nu-mi văzuseră niciodată dimensiunile, să-mi arunce vorbe cu subînțeles prin care să-mi arate că știu cât de nedotat sunt. De unde știa? De la o prietenă, de la o amică, de la o colegă, de la o altă femeie cu care fusesem și care ținuse să anunțe pe toată lumea că ar trebui să mă preocupe mărirea penisului.

Dacă ești în situația mea și ești sătul de bârfe, comentarii negative și umilințe și ești gata să faci orice ca să ajungi dotat, încearcă soluția mea.

ProSolution Pills - de la mic la mare!

Eram depresiv, supărat pe viață și pe natura care nu mă făcuse la fel de dotat ca pe restul bărbaților și eram gata să renunț la ideea de a mai avea o relație de lungă durată. Mi-a luat mult timp să mă hotărăsc să mai încerc o ultimă soluție, cura cu ProSolution Pills și gelul ProSolution.

Astăzi mă bucur că i-am dat o șansă pentru că m-a ajutat enorm. Nu mi-a crescut penisul ci pur și simplu a devenit mai mare și mai gros într-un mod natural. Am luat ProSolution câteva luni de zile, zi de zi și am așteptat. Am observat că erecțiile mele de dimineață erau din ce în ce mai ferme. Uneori simțeam că plesnesc de dorință, energie sexuală. Simțeam cum se schimbă lucrurile acolo jos. Era un flux mai bun de sânge, lucrurile deveneau mai dure, grosimea era sesizabil mai mare și lungimea la fel.

Am luat ProSolutions în cure de câte 3 luni aproape 2 ani. Lucrurile nu s-au oprit. Eram din ce în ce mai bine. Într-o zi m-am îndrăgostit și fără să-mi dau seama am avut parte de partida vieții mele. A durat aproape 2 ore, timp în care am schimbat o grămadă de poziții, ne-am iubit, am avut orgasme puternice și ne-am umplut de o stare nemaipomenită de bine.

Recomand ProSolution Pills și gelul. Luați cu încredere pentru că veți simți pe pielea voastră cum vi se va schimba viața! E simplu, natural și fără efecte adverse. Scăpați de ideea că dacă nu sunteți dotați de la natură nu aveți ce face. Totul e posibil!