Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Alimente miraculoase pentru erecții fabuloase

Alimente miraculoase pentru erecții fabuloase


Publicat în: 2019-09-09
O dietă dezastruoasă nu îți distruge numai talia, dar are rezultate nedorite și pentru o eventuală erecție. Și asta deoarece la nivelul penisului se află unele dintre cele mai subțiri vase de sânge, iar o dietă bazată pe pizza și sucuri acidulate va depune cantități impresionante de colesterol și va înfunda vasele cu grăsimi. Înainte să ajungi la tratament de specialitate pentru impotență, încearcă să urmezi câteva sfaturi culinare pentru ca să nu întâmpini nicio dificultate la acest capitol.

Cafea

Banala ceașcă de cafea de dimineață este unul din cele mai benefice obiceiuri pe care le poți adopta. 2-3 porții de cafea pe parcursul întregii zile, și nu vei avea niciun fel de probleme de erecție. Și asta deoarece cafeina stimulează circulația sângelui și are efectul unei mini pastiluțe de potență.

Fistic, migdale și nuci

Ai chef de o gustare? Aruncă chips-urile și prăjiturile și alege o porție generoasă de migdale – sunt cel mai bun tratament pentru poftele de ronțăială și te vor ajuta să elimini din viața ta orice dificultate legată de erecție. Rezultatele se vor observa în timp, dar se vor menține pe termen lung. 100g de nuci sau fistic pe zi îți vor îmbunătăți libidoul, satisfacția sexuală și calitatea vieții, în general. Și au un efect benefic și asupra reducerii colesterolului.

Vitamina D

Toate cele de mai sus sunt surse bogate în vitamina D, iar rezultatele asupra ta ar putea fi notabile, dacă le consumi frecvent, dar cu moderație. Și pentru că vitamina D se sintetizează și atunci când te expui la soare, nu mai sta tot weekend-ul pe canapea și ieși la o piscină, sau mergi anul acesta în vacanță la mare. Va fi și o modalitate perfectă de a-ți face cunoștințe noi, care cu siguranță voi fi încântate de performanțele tale.

Afine și portocale

Doar 13% din bărbați consumă suficientă vitamina D. Mare greșeală. Flavonoidele pe care le găsești în afine sau portocale îți îmbunătățesc nivelul antioxidanților și nu vei mai avea nevoie de niciun tratament pentru dificultățile tale de erecție. Și nici nu ai nevoie decât de două cești de afine pe zi pentru a te menține în formă – o nimica toată, un desert ușor după micul dejun.

Ceai verde, spanac și orz

O dietă plină de plante verzi te poate ajuta să scapi de câteva kilograme, iar un corp sănătos înseamnă erecții mai bune. Vei scăpa de greutate mai ales în zona abdomenului, ceea ce te va ajuta să previi și bolile cardiovasculare. Știi cum poți introduce ușor în dieta ta aceste super alimente? Cu PoteMax! Consumi cu dificultate spanacul și nu bei deloc ceai verde? Nu e nicio problemă, te poți bucura de calitățile excepționale ale acestor nutrienți cu doar 2 pastiluțe de PoteMax pe zi. Circulația deficitară în zona genitală va fi de domeniul trecutului când vei alege să introduci în dieta ta PoteMax, iar pe lângă beneficiile de care te vei bucura în pat, vei putea observa și o îmbunătățire a stării de vitalitate a întregului organism.