Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cele mai jenante momente din timpul sexului pe care sigur le-ai trăit și tu

Cele mai jenante momente din timpul sexului pe care sigur le-ai trăit și tu


Publicat în: 2019-09-11
Sexul din filme pare de basm. Lubrifierea e perfectă din start. Orgasmele simultane sunt la ordinea zilei. La urmă, cei doi se îmbrățișează tandru și nimeni nu se preocupă de curățenia de după. În viața reală lucrurile sunt de multe ori complicate iar momentele jenante sunt atât de multe încât nu știi dacă să te amuzi sau să te întristezi. Iată o listă pe cât de reală pe atât de amuzantă a lucrurilor jenante despre care nu se vorbește.

Am ceva pe limbă!

Deși suntem în era epilatului masiv, total și fără drept de apel, uneori ne mai prinde cheful de sex și înainte de vizita regulată la salon. Așa că sexul oral vine la pachet cu firișoare de păr strecurate subtil prin gură. Cum scapi de ele fără să faci o întreagă scenă mai ales dacă ești într-o relație nouă? Amuzant sau jenant? Depinde cum vrei să vezi lucrurile! Un sfat cel puțin amuzant pe care l-am primit a fost să dai apăsat cu limba pe o zonă curată, fără păr, până scapi de intrus.

Nu intră!

Ești în plin avânt și te trezești brusc la realitate pentru că... nu intră. Ea face grimase disperate, tu ești nedumerit și nu știi cu ce ai greșit. Dacă lubrifierea nu e bună sau preludiul n-a fost suficient de lung, locurile obișnuite nu se desfac suficient, penetrarea e dureroasă și uneori aproape imposibilă. Anatomia feminină e destul de complicată așa că trebuie să te asiguri că ai ajuns unde trebuie și că locul e suficient de umed pentru ce urmează. Altfel, momentul jenant poate deveni extrem de neplăcut și deloc amuzant.

Ce se aude?

Ți se pare că de la celălalt s-a auzit un zgomot ciudat care n-ar trebui să se audă în timpul sexului? Uneori, frecarea intensă produce un anumit tip de zgomot dar nu e ceea ce crezi. Aerul e prins între anumite zone (sub braț, între abdomenul tău și abdomenul ei) și se eliberează cu zgomot fix când te-ai aștepta mai puțin. E jenant dar treceți peste. Se mai întâmplă.

Efectiv mă scurg!

Unii bărbați transpiră atât de abundent încât se scurg efectiv pe fețele iubitelor. Uneori transpirația se poate scurge în ochi, pe buze, în gura ei, ceea ce e total neplăcut. Unii sugerează purtarea unor banderole pentru cap ceea ce e și mai amuzant și deloc erotic. E o soluție totuși!

Dezamăgirea sexului la duș

Sexul la duș nu e ceea ce pare a fi. Uneori poate fi atât de complicat încât să-ți piară tot cheful. Multe cupluri au încercat și cele mai multe au renunțat repejor. Apa nu e un lubrifiant natural, dușul e strâmt, apa e prea fierbinte, nu vezi nimic și totul devine super frustrant.

S-a dus erecția!

Partidele lungi vin la pachet cu riscul de a-ți pierde erecția. Uneori ai nevoie de pauze de odihnă, alteori încercați lucruri noi și te trezești că ai devenit brusc din super potent impotent. Uneori erecția revine, alteori nu. E un moment ciudat, umilitor și de care nu vrei să ai parte prea des. Ce te faci?

Sex Power – fără momente jenante în cuplu!

Sex Power te scapă de grija erecției, oferindu-ți o stare de potență durabilă și o stare de bine. Odată ce ați început partida totul va fi la cote maxime indiferent de câte momente jenante sau amuzante se pot întâmpla. Sex Power este o capsulă naturală care stimulează potența, erecția și pofta de sex și te ajută să te menții și să performezi la cele mai înalte cote. Produsul Sex Power acționează rapid, este sigur și te scapă de impotență în momentele dificile de oboseală, când ai chef de sex dar știi că nu vei rezista prea mult. Sex Power este folosit și apreciat de bărbații din întreaga lume și recomandat de medici pentru stimularea potenței la bărbați. Vrei să ai parte de fericire în cuplu și de sex pe săturate? Ia o capsulă de Sex Power și testează-ți limitele!