Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Asta e cea mai mare minciună despre sex

Asta e cea mai mare minciună despre sex


Publicat în: 2019-09-14
Cum să rezist mai mult la sex. Asta e cea mai căutată frază pe Google. Zeci de mii de bărbați disperați să reziste mai mult în pat, caută metode din ce în ce mai ciudate de a-și îndeplini visul. Hai să-ți spun un secret: majoritatea femeilor sunt sătule de maratoniști care cred că a împinge și a rezista e cheia succesului în pat.

Uită-te la femeia de lângă tine. Ești sigur că vrea penetrată toată noaptea așa cum vezi prin filmele porno și cum se cântă prin ultimele hituri? Sigur că nu! Penetrarea excesivă, pe o durată lungă de timp doare și e îngrozitor de incomodă. Și atunci ce trebuie să faci?

Nu te mai minți singur

Cea mai mare minciună despre sex e că toate femeile vor același lucru: să dai tare și repede până nu mai poți pentru ca ele să ajungă la orgasm. Nu te mai minți singur. Orgasmul e mult mai complicat de atât. Da, trebuie să ai o erecție bună, stabilă, să poți duce mai mult de 2-3 minute de penetrare, dar asta nu e tot. În realitate, prea puține femei au orgasm doar din penetrare vaginală. Mulți bărbați se simt de-a dreptul depășiți de situație pentru că partida se termină după 5 minute, iar partenera n-a avut nici măcar o grimasă de plăcere darămite orgasm. Crezi că dacă ai mai fi rezistat încă 2-3 minute ea ar fi avut orgasm, nu-i așa?

Femei diferite, orgasme diferite

Fiecare femeie are orgasm în felul ei. Tot ce trebuie să aduci tu, ca bărbat, este răbdarea și dorința de a afla cum și de unde vine plăcerea ei. Plus erecția. Pentru că fără erecție rămânem doar la sex oral. Bun și ăla dar penetrarea își are rolul ei. Nu neagă nimeni importanța erecției, mărimii, grosimii, potenței și virilității. Multe femei sunt super stimulate la vederea unei erecții masive și a unui penis mare. Erecția masivă este însă prea puțin folositoare dacă nu e folosită în combinație cu alte ingrediente: stimularea clitorisului, atingeri tandre în zonele erogene, sunete de plăcere, jucării sexuale, lubrifianți foarte eficienți și senzația de relaxare, de siguranță, de libertate.

Cireașa de pe tort

"Penetrarea e cireașa de pe tort", spune Sandra, o tânără de 28 de ani care a experimentat de multe ori lipsa preludiului și graba bărbaților de a trece direct la felul principal. "Uneori îmi ia cam 10-20 de minute să mă încălzesc și am întâlnit destui masculi feroce care voiau să treacă mai repede peste etapa asta pentru că își pierdeau erecția", spune tot Sandra. "Părerea mea e că își pierdeau mai degrabă interesul și asta le afecta erecția. Bărbații cred că trebuie să reziste în timp ce penetrează, nu înainte. Așa că se grăbesc și devin anxioși dacă îi rogi să încetinească ritmul și să aibă răbdare cu tine."

UP – nu-ți pierde erecția, nu-ți pierde interesul!

UP este suplimentul ideal pentru potență maximă, erecții puternice, întârzierea ejaculării și intensificarea orgasmului. Dacă vrei să-ți menții erecția pe toată durata partidei și să-i oferi iubitei tale tot preludiul de care are nevoie, ia o capsulă naturală UP și vei fi pregătit.

Vei reuși să ai o erecție stabilă indiferent că preludiul va dura 5-10-20-30 minute sau chiar o oră. Ai auzit de sexul tantric și de partidele care durau și câte 8 ore? Fii sigur că înțelepciunea altor vremuri a fost transmisă și aplicată în suplimente naturale pentru potență cum ar fi UP.

Oamenii din alte vremuri știau cum să folosească ingredientele naturale pentru a-și stimula potența. Astăzi avem aceste suplimente pentru sex sub formă de capsule. Chiar dacă nu practici sexul tantric, ea tot are nevoie de preludiu și tu ai nevoie de erecție fermă.

Ia UP și vei avea parte de partidele vieții tale!