Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 8 lucruri surprinzătoare despre erecții

8 lucruri surprinzătoare despre erecții


Publicat în: 2019-09-22
În cazul în care ai unul, probabil ești foarte încrezător că știi tot ce se poate ști despre penis. Ai experimentat de-a lungul timpului tot felul de întâmplări hazlii, jenante sau de-a dreptul memorabile, în cuplu sau poate în mod spontan, fără să te aștepți, așa că e ca și cum ai trăi cu o permanentă surpriză în pantaloni. Ești sigur că nu te mai poate surprinde nimic?

Nu întotdeauna suferi de o disfuncție erectilă

Crezi că ai probleme la erecție și asta îți afectează potența? Uneori nu este vorba despre o disfuncție propriu-zisă, ci pur și simplu e natural și normal să ai o lipsă acută de chef. Nu este nimic în neregulă cu instalația ta, doar că nu este momentul potrivit, sau poate, nu este lângă tine persoana potrivită.

Penisul este fragil

Nu îți doresc să experimentezi durerea sfâșietoare asociată unei rupturi de penis. Adevărul este că se poate produce, chiar dacă nu există oase la acest nivel. Iar studiile spun că majoritatea acestor întâmplări au loc în cuplu când ea este deasupra, din cauza lipsei de coordonare.

Erecție prematură

Știi că primele erecții au loc chiar în uter? Nu ar trebui să te surprindă, deoarece organismul își exersează propriul mod de funcționare încă dinainte de naștere, pentru a fi sigur că își începe drumul complet funcțional.

Mai puțin înseamnă mai mult

Studiile au demonstrat că bărbații cu un penis mai mic în repaus experimentează o creștere cu 86% în timpul unei erecții, pe când restul se bucură doar de un plus de sub 50%. Așa că nu te indispune la vestiar, când îți vezi colegii mai dotați, diferența de potență se va vedea la momentul potrivit.

Orgasm fără erecție?

Poate părea o aberație, dar se știu cazuri de acest fel, în care bărbații, în special cei mai în vârstă, au putut obține un orgasm și în absența erecției. Știu că te întrebi cum funcționează așa o ciudățenie, dar se pare că rămâne un mister...

Alegeri în viață

Stilul tău de viață are un impact major asupra calității erecțiilor și a vieții de cuplu. Printre factorii de risc se numără consumul de alcool sau de droguri, obezitatea, fumatul, anumite medicamente și chiar prea mult mers pe bicicletă. În general, dacă ai un sistem cardio-vascular sănătos, vei fi și destul de satisfăcut în pat.

Între 3 și 5

Cam atâtea erecții ai în mod natural peste noapte, fără chiar să știi. Așa că data viitoare când ai impresia că suferi de impotență, poate că ar trebui să vezi mai întâi dacă ești cu persoana potrivită sau dacă nu cumva ai băut prea mult.

Un mic ajutor

Majoritatea bărbaților apelează la un secret în dormitor, decât să fie nevoiți să inventeze tot felul de scuze. Și majoritatea aleg Sex Power pentru că este cel mai simplu de administrat. Dacă ai nevoie de un mic ajutor pentru potență în mod natural, înghite repede o pastilă de Sex Power și vei avea un chef nebun pentru următorul weekend. Dacă ai nevoie de mai multă energie în pat, Sex Power te susține și te ține în priză până la 3 zile!