Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 lucruri ciudate care cresc 100% pofta de sex

5 lucruri ciudate care cresc 100% pofta de sex


Publicat în: 2019-09-27
Petale de trandafiri? Muzică romantică? Lumânări parfumate? Lenjerie sexy? Nu. Pofta de sex vine în multe cazuri din alte surse și pun pariu că nu ți le-ai imaginat vreodată.

Televizor în dormitor

Un studiu ne arată că oamenii care au televizor în dormitor fac de două ori mai mult sex decât cei care nu au. În multe cazuri, de vină sunt filmele mai mult sau mai puțin porno, iar în altele de vină e uitatul la emisiuni plictisitoare. Și dacă te plictisești la televizor, nu merge bine o partidă cu scântei să te scoată din amorțeală? Cine s-ar fi gândit că un televizor în dormitor poate salva o relație și că poți să-ți crești potența uitându-te la emisiuni plictisitoare?

Mărirea de salariu

Mărirea de salariu mărește pofta de sex – ne spune un alt studiu făcut pe câteva mii de bărbați din Grecia. Cei care câștigau mai mult, făceau mai mult sex, iar cei care tocmai primiseră o mărire de salariu sau un bonus erau și mai activi pe partea de nebunii în pat. Banii oferă o senzație de siguranță și relaxare și poate și ceva mai mult timp pentru partide fierbinți. Asta nu înseamnă că trebuie să aștepți o nouă mărire de salariu pentru a da frâu liber amorului. Nu doar banii te fac să te simți mai bărbat și să ai o erecție mai bună.

Mirosuri ciudate

Femeilor le plac bărbații care miros a benzină, vopsea, cerneală de imprimantă sau pielărie. Pe scurt, se pare că femeilor le plac bărbații care muncesc cu brațele. Astfel de mirosuri familiare sunt probabil încă păstrate în memoria colectivă. Pe de altă parte, bărbații sunt excitați de femeile care miros a ruj, loțiune de bebeluși sau carne prăjită. Da, carne prăjită. Super ciudat.

Adrenalina

Se pare că mult prea folositele întâlniri, cine romantice, plimbări sub clar de lună și alte activități care ar trebui să salveze relațiile și să crească potența nu sunt deloc aducătoare de erecții. Ceea ce crește cu adevărat pofta de sex sunt activitățile pline de adrenalină cum ar fi datul cu tiroliana, practicatul de sporturi maritime cum ar fi surfing-ul și alte asemenea. Astfel de activități în doi ar putea înlocui foarte bine cinele romantice și s-ar termina cu siguranță în partide orgasmice. Adrenalina crește pofta de sex.

Salata cu avocado

Nu cred că ți-ai fi imaginat vreodată că avocado e un afrodiziac excelent. Toată lumea știe că scoicile sunt afrodiziace, că ciocolata, vinul și alte bunătăți sunt sexy și prin urmare afrodiziace perfecte. Ei bine, banalul avocado poate crește pofta de sex și are beneficii majore asupra vieții sexuale! Nu ezitați să-l includeți în meniul zilnic!

UP – suplimentul relațiilor împlinite!

Dacă ai o relație care trebuie salvată de la eșec, atunci merită să depui tot efortul ca să o refaci. De asta ți-am pus în față 5 lucruri mai puțin obișnuite care ar putea să-ți stârnească curiozitatea și pofta de sex. Mai ales dacă tu, ca bărbat, ai avut parte de erecții slabe, ai fost neglijent cu ea, nu ai comunicat suficient, ai fost rece și ai lăsat lucrurile să degenereze.

Relațiile de lungă durată devin banale dacă le lăsăm să devină plictisitoare. Viața sexuală neglijată devine lipsită de plăcere și monotonă dacă nu depunem ceva mai mult efort ca să o scoatem din rutină. UP este un supliment alimentar care poate transforma erecțiile slabe în potență și problemele în orgasme. Lucrurile simple sunt de obicei eficiente în ce privește sexul. UP crește potența și îți salvează relația dacă ești dispus să iei capsulele, să ai răbdare, să comunici cu ea și să deveniți din nou intimi.

UP a ajutat mii de bărbați din toată lumea să scape de erecțiile slabe și să devină din nou masculii cu miros de benzină și pielările, masculii virili dar calmi și intimi pe care și-i doresc femeile.