Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum s-o faci de mai multe ori fără să te oprești

Cum s-o faci de mai multe ori fără să te oprești


Publicat în: 2019-09-30
O femeie care țipă de plăcere e o femeie fericită. Iar una care țipă de plăcere din nou și din nou e o femeie extrem de fericită. Adevărul e că orgasmele sunt atââââât de bune încât mereu am vrea mai multe. Cum ar fi să o putem lua imediat de la capăt și să ne pierdem mințile din nou și din nou, din orgasm în orgasm până cădem de tot, transpirați dar perfect satisfăcuți? Se poate așa ceva sau e doar un vis?

El doarme, ea mai vrea

Bărbatul ejaculează și adoarme. Am văzut asta în atât de multe filme încât unii dintre noi am început să credem că sexul e un soi de tranchilizant. Care e adevărul? Câte orgasme poți avea într-o singură partidă? Ce trebuie să faci ca să îți revii rapid după ejaculare? Va fi runda a doua mai bună sau mai puțin bună decât prima? Există o perioadă de recuperare? Cât de lungă trebuie să fie?

Cât durează până pot din nou?

S-ar putea ca termenul de perioadă refractară să te sperie. Perioada refractară este durata de timp dintre o ejaculare și o nouă erecție. Această perioadă diferă de la persoană la persoană și se prelungește cu vârsta. Dacă un tânăr poate avea o nouă erecțe la doar câteva minute după prima, unui bărbat mai în vârstă ar putea să-i ia ore până când se va simți din nou excitat. Perioada refractară nu ține numai de vârstă ci și de nivelul de excitație dintre ejaculare și noua erecție, de sănătate, de nivelul de hormoni. După ejaculare, penisul devine flasc, testosteronul scade și organismul se relaxează.

Așaaa, nu te opri!

Adevărul e că poți avea destul de multe ejaculări cu o perioadă scurtă de recuperare între. Secretul e să mențineți atmosfera încinsă. Chiar dacă nu ai erecție pe moment, e foarte important să rămâi într-o stare de excitație, într-o atmosferă erotică. Dacă te întorci pe cealaltă parte a patului și te lași copleșit de oboseală, s-ar putea să dureze destul de mult până vei avea din nou erecție. Dacă însă mențineți focul aprins cu gemete de plăcere, atingeri în zone sensibile și săruturi pasionale, runda a doua va veni mai repede decât v-ați aștepta. În plus, pentru o recuperare mai rapidă se poate folosi o capsulă de Sex Power, un supliment alimentar cu efect rapid care te va energiza pentru runda a doua.

Ce faci dacă ea vrea din nou și tu nu poți?

Tu vrei să lenevești la televizor dar ea vrea din nou. Pe tine te-a apucat somnul dar ea n-are stare. Tu nu crezi că mai ai în tine un strop de energie darămite o erecție cum trebuie dar ea insistă. Când erai adolescent duceai fără probleme două, trei partide una după alta, dar de la o vreme s-a întâmplat ceva. Ți-e greu să mai aduni energia deși ți-ar plăcea enorm să o faci din nou să țipe de plăcere. Ce poți face?

Sex Power – sex din nou și din nou!

Perioada de recuperare dintre partide se poate scurta dacă iei Sex Power, suplimentul pentru mai multă energie și poftă de sex. Sex Power are efecte asupra întregului organism și te poate ajuta să te recuperezi rapid pentru runda a doua chiar dacă nu mai ai niciun strop de energie. Suplimentul din plante ajută la eliberarea unei noi cantități de hormoni ai plăcerii în creier și te vei simți din nou fericit și gata de acțiune. În plus, vei avea din nou erecții puternice, stabile și durabile, erecții care să te ajute să o faci pe ea să geamă de plăcere din nou și din nou. Sexul nu mai are legătură cu vârsta. Plăcerea e pentru toți și e la îndemâna tuturor. Cu Sex Power!