Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Care este explicația erecțiilor matinale?

Care este explicația erecțiilor matinale?


Publicat în: 2019-10-03
Încă din adolescență, este un fenomen pe care îl observi aproape în fiecare dimineață, și ai ajuns să îl consideri normal și natural. Însă te-ai întrebat vreodată de ce totuși te trezești cu o erecție? Ce se întâmplă peste noapte și ce fenomene misterioase au loc? Există diverse teorii în această privință și nici măcar specialiștii nu pot cădea de acord.

Stimulare fizică

Nu contează dacă stai cu ochii închiși, corpul tău este conștient de ce se întâmplă în jur, și poate o atingere fugitivă a partenerei te poate duce cu gândul la sex matinal, deci te pune în priză atât de tare, încât penisul tău reacționează înainte să-ți dai seama.

Schimbări hormonale

Nivelul testosteronului este cel mai crescut dimineața, după ce te trezești, astfel că poate fi responsabil de o erecție chiar în lipsa stimulării sexuale. După 45-50 de ani, nivelul acestui hormon începe să scadă, deci surprizele matinale vor fi din ce în ce mai rare.

Relaxare cerebrală

Pentru că pe timpul zile te preocupă o grămadă de alte probleme, ultimul lucru la care te gândești este o partidă de sex. Dar peste noapte psihicul tău se relaxează și ești mai susceptibil la stimulări și idei. Așa că dimineața, înainte să te asalteze problemele zilei, organismul tău îți semnalizează în mod natural că e timpul pentru distracție.

Cine este predispus la o erecție matinală?

Bărbații de toate vârstele. Este natural la orice vârstă și este un semn că totul funcționează cum ar trebui, e chiar un semn de sănătate cardio-vasculară. Începând de la vârsta de 7-8 ani și până pe la 70 de ani, te poți aștepta să te tot trezești tare și erect în unele dimineți.

Ce înseamnă dacă nu se mai întâmplă?

Cum spuneam, este un semn de sănătate și de bună stare a organismului, de sănătate a nervilor periferici și a aprovizionării cu sânge. Prezența unei erecții matinale este un bun indicator că vei reuși să ai și să susții o erecție tare și puternică și atunci când va fi vorba de sex. Dacă observi că nu se mai întâmplă de ceva vreme, e cazul să-ți evaluezi puțin starea de sănătate, pentru că ar putea fi vorba de debutul unei afecțiuni.

Lipsa stimulării matinale poate fi din cauza greutății corporale mari, a tensiunii arteriale sau a problemelor de colesterol, poate fi un indicator că ai un început de diabet sau chiar poate fi semn de depresie și anxietate. Și anumite analgezice luate după ureche pot dăuna sănătății tale intime.

Ce ar trebui să faci

Ideal ar fi să-ți consulți medicul pentru orice probleme te deranjează, în special dacă este vorba de sensibila și pretențioasa zonă genitală. Dar până ajungi la medic și acesta îți va recomanda un medicament și un stil de viață, poți apela la UP pentru stimularea potenței și pentru ca nopțile tale să rămână la fel de incitante. UP se ia ori de câte ori ai nevoie, câte o tabletă la nevoie și are 100% ingrediente de origine naturală, așadar poate contribui la sănătatea întregului organism. Păstrează la îndemână suplimentul UP pentru o doză maximă de energie în pat.