Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 6 situații când ea nu are chef

6 situații când ea nu are chef


Publicat în: 2019-09-16
Când ești într-o nouă relație, totul este distractiv și deosebit de frumos. Ai vrea să stai doar prin dormitor și te gândești non stop la o partidă mică de sex oriunde te-ai afla. Doar că... ea nu îți răspunde tot timpul la fel. Când este vorba de femei, nu contează dacă îți e soție sau doar iubită, cu siguranță te-ai întrebat dacă seara asta vei fi norocos sau vei pleca acasă trist și nesatisfăcut (din nou). Există câteva situații în care poți fi sigur că trebuie să mai aștepți.

Tocmai a încheiat o relație nefericită

Dacă ești la prima întâlnire și ea îți spune că tocmai a ieșit dintr-o relație urâtă, cu siguranță va vrea să ia lucrurile încet și nici vorbă de libido sau de sex. Fii atent la cazul în care vorbește doar despre asta și despre întâmplările traumatizante prin care a trecut, o astfel de persoană are nevoie doar de cineva cu care să discute, poate un terapeut, dar nici într-un caz nu e momentul bun pentru o întâlnire.

Nu vrea să treacă pe la tine

Dacă îți e soție, nu se aplică, atunci poate doar caută motive să ajungă acasă cât mai târziu. Dar dacă ai plănuit o seară perfectă, cu un film romantic, o cină delicioasă și lumânări parfumate iar ea refuză să îți țină companie, atunci e clar că nu are chef seara asta. Știe ea foarte bine unde duce toată treaba asta și e un mod politicos de a refuza o noapte de sex.

Are pe altcineva

Poate că deja a întâlnit pe cineva, dar nu a vrut să anuleze întâlnirea cu tine, mai mult din politețe. Iar acum se uită la ceas din 5 în 5 minute, nu participă la conversație și pare grăbită. E clar, nu vei pleca cu ea acasă. E mai grav dacă îți este soție – fii atent dacă dintr-o dată e mult mai cochetă și mai aranjată, iar telefonul e teritoriu interzis, parolat și blocat tot timpul. E un semnal de alarmă.

E în perioada aia a lunii

Cam așa e la femei, trebuie să te gândești și la asta dacă pare că nu te vrea. Perioada dificilă a lunii este de obicei asociată cu un libido scăzut și cu schimbări hormonale care aduc cu sine un comportament imprevizibil. Poate nu îți va spune direct, ci îți va sugera că este cam balonată și se simte oribil, deci fii sigur că seara asta nu dormiți împreună.

Ai enervat-o

Dacă ai fost cam grosolan și ai supărat-o, ia-ți adio de la sex diseară. Când e vorba de femei, ar trebui să știi că aceasta este cea mai frecventă metodă de a te pedepsi. Așa că încearcă niște scuze sincere și o discuție prin care să vă împăcați, dar nu aduce imediat vorba și de sex, o vei enerva și mai tare și va ști foarte bine că ești un prefăcut.

E obosită sau a avut o zi proastă

Este probabil singura situație în care ai putea avea un cuvânt de spus sau ai putea – cu mare tact – să-i schimbi părerea. Ai putea încerca să faci un gest drăguț sau romantic care să o impresioneze și să ducă la o noapte norocoasă (pentru tine). Ascult-o dacă își dorește să vorbească și să se descarce, se va simți mult mai bine. Dacă este doar obosită și fără chef, poate este momentul să-i sugerezi Spanish Fly, un supliment eficient pentru femei care ajută la creșterea libidoului și a vitalității. Doar câteva picături de Spanish Fly în paharul cu vin din această seară și iubita ta îți va răspunde cu pasiune. Spanish Fly mărește semnificativ plăcerea în timpul actului sexual și veți putea experimenta împreună orice fantezie!