Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Păcălește toamna cu o doză sănătoasă de vitamina C

Păcălește toamna cu o doză sănătoasă de vitamina C


Publicat în: 2019-09-20
A trecut vacanța la mare. A trecut și excursia la munte. Iar fierbințeala zilelor trecute lasă loc aerului tonic și răcoros de început de toamnă. Știi că pe parcursul verii, expunerea la soare te ajută cu sintetizarea de vitamina D, atât de necesară unui organism sănătos, dar când vine vremea rece, ce suplimente ar fi indicat să introduci în dietă?

Pentru ca să îți menții o imunitate puternică și să nu-ți curgă iar nasul la fiecare ieșire prin parc, începe o cură de vitamina C devreme toamna asta, pentru a putea fi în formă excelentă toată iarna, ba chiar să te bucuri și de primăvară.

Excelentă pentru imunitate

Corpul tău nu poate sintetiza singur această vitamină, deci este esențial să o iei din alimente sau suplimente alimentare. Acționează ca un scut eficient împotriva virusurilor și a bacteriilor, pe lângă faptul că îți va oferi o vitalitate de invidiat și chef de viață. Știi cum ai învățat la școală, că este mai ușor să previi decât să tratezi? Foarte adevărat, mai ales că Maria de la servici tușește de o săptămână și refuză să-și ia concediu, Marius de la sala de forță strănută peste toate aparatele și chiar soția ta are un început de gripă. Dacă nu vrei să te alături grupului care e în concediu medical tocmai de Crăciun, fă din timp o cură sănătoasă cu vitamina C – o pastilă în fiecare zi e suficient.

Reduce simptomele asociate stresului

Stresul, boala secolului nostru, cu siguranță nu te-a ocolit nici pe tine. Nu are rost să cauți suplimente scumpe și cu denumiri complicate, pe care să plătești o avere, simpla vitamina C te poate ajuta cu simptomele asociate stresului și anxietății, pe lângă un plus de imunitate, așa că, vorba aceea, o minte sănătoasă într-un organism sănătos.

Dozajul potrivit

Cu cât un organism este mai solicitat, cu atât mai multă vitamina C va avea nevoie pentru a păstra sănătatea și starea de bine. Poluarea, stresul, zahărul din alimentație, chiar și nivelul exercițiilor fizice dictează cantitatea de vitamina C de care vei avea nevoie. Pentru a fi sigur, fixează-ți doza la 1000-1200 mg pe zi. Stai liniștit, dacă e prea multă, o vei elimina în mod natural. Din păcate, din cauza unei diete deficitare, cu siguranță nu primești din alimentație această cantitate, pentru că ar trebui să consumi cantități destul de mari de pătrunjel, ardei gras sau kiwi. Deci va fi nevoie să apelezi la un supliment – cel mai delicios dintre toate, căci este chiar plăcut să guști o pastilă dulce acrișoară.

Așa că nu mai sta pe gânduri și ia cu tine suplimentul Vitamina C 1000 mg naturală (100 tablete), a fost creat cu gândul la tine și la nevoile tale de zi cu zi și îți oferă o absorbție eficientă și completă, echilibru și ușurință în utilizare. Este un complex ce conține vitamina C din surse naturale și bioflavonoide, care potențează efectele deja bine cunoscute ale vitaminei. Tot ce ai de făcut este să îți aduci aminte o dată pe zi că ai de luat o doză, timp de mai multe săptămâni, și stai fără grijă de boală și vreme rea.