Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex practic sau fantezist după 15 de ani de căsnicie?

Sex practic sau fantezist după 15 de ani de căsnicie?


Publicat în: 2019-09-25
Ai ajuns și la acest moment unic, aniversezi 15 ani de căsnicie cu frumoasa ta soție. Cum arată viața ta acum, față de primele întâlniri? Observi ceva diferit? Primul lucru care îți vine în minte este că partidele de sex nu mai sunt atât de spontane sau frecvente ca înainte, ba mai mult, niște dificultăți de erecție te cam împiedică să fii acel Don Juan de care ea s-a îndrăgostit. Adevărul este că e cam dificil să găsești timp pentru iubit când fiecare lucrați până după amiaza târziu, iar potențialul tău masculin este cam știrbit de stres și oboseală.

Ce ai putea să faci? Ok, poți să tragi o fugă la sex shop-ul din colț și să achiziționezi ultimul răcnet de vibrator cu 5 viteze pentru a-i face o surpriză în seara asta – nu e o idee rea, dar dacă vrei niște sfaturi ceva mai practice pentru un om ocupat care ești, uite la ce să fii atent.

Sex programat

Peste tot auzi că ar fi ideal să se desfășoare totul spontan ca într-un film erotic, unde o sărutare este de ajuns pentru a arunca cât colo aspiratorul pe care tocmai îl foloseai și a te muta în dormitor pentru următoarele două ore. Dar adevărul este că întotdeauna, chiar și când erai prin facultate, tot programai o seară de sex și aranjai toată seara în așa fel încât să se ajungă în pat. Așa că planifică o noapte pe săptămână doar pentru voi, fără stres și fără copii, o seară care știi unde se va îndrepta.

Nu uita de duș

După atâția ani de la prima întâlnire ați ajuns la un grad de familiaritate care permite aproape orice, dar nimic nu scuză lipsa de igienă. Când ea iese de la duș toată parfumată și sclipitoare de picături de apă, deja știi că o erecție este iminentă. Așa că ai și tu grijă să miroși mereu proaspăt și masculin ca în reclamele TV, dar nu ca să sucești capete blonde pe stradă, ci ca să-ți atragi soția cât mai aproape, dorindu-și mai mult.

Nu-ți fă iluzii

Nu te gândi că ”Wow, nu am făcut-o de atât de mult timp, va fi grooooozaaaaav!” Lasă orgoliul masculin, nu te apuca să încerci într-o singură seară toate ideile pe care le-ai avut de 3 luni încoace, va fi un dezastru total. Ideile ușor perverse sunt pentru avansați, așa că dacă ai stat pe tușă de ceva timp, ar fi bine să o iei încet. E ca și cum ai stat pe canapea toată iarna, iar în primăvară te duci la sală și faci un efort maxim la toate aparatele din prima zi. Nu e cazul să-ți spunem că a doua zi nu vei fi în stare să ridici nici lingura de supă.

Stați de vorbă după sex

După toată distracția, când te simți relaxat, lipsit de stres, deschis și conectat cu partenera ta, întreab-o cum a fost și dacă s-a simțit bine. E momentul perfect să-i spui și de Dragon Power și de faptul că erecția din această seară i se datorează în totalitate. Vă puteți împărtăși orice, așa că sigur va fi de acord, la urma urmei dacă are parte de un amant perfect în dormitor, atunci probabil că vei primi cadou din partea ei următoarea cutie de Dragon Power. Iar fantezia pe care și-o dorea de mult este deja planificată pentru următoare întâlnire, pentru că Dragon Power este produsul ideal pentru cei care vor plăcere maximă în pat!