Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum te ajută sexul tantric să devii un campion în pat

Cum te ajută sexul tantric să devii un campion în pat


Publicat în: 2019-10-05
Fără preludiu, sexul durează în medie cam 5 minute. Dacă suferi de ejaculare prematură, totul se termină în mai puțin de un minut. Dacă ești norocos, poți rezista până la 12 minute. Cam la asta se reduce sexul în zilele noastre. Cum se termină partida? Cu un orgasm mimat, cu o grimasă de plăcere și în unele cazuri cu un orgasm adevărat. Orgasmul e bonus pentru multe cupluri. Pentru altele e o apariție rară, o întâmplare fericită. Orgasme multiple? Visează în continuare!

Ce este sexul tantric?

În lumea sexului la minut, sexul tantric pare ceva scos din poveștile cu zâne. Cu toate astea, la unele cupluri, sexul durează cam 3 ore, el având în medie 4 sau 5 orgasme iar ea atingând un record de 10-12 orgasme. De unde au astfel de cupluri energie, poftă, erecții puternice pentru orgasme repetate? Știi care sunt secretele sexului tantric? Relaxarea, răbdarea, intimitatea și comunicarea.

Sexul tantric este o experiență spirituală, ceva care trece de limitele orgasmelor obișnuite și care te duce în lumea plăcerii prelungile, susținute minute în șir sau chiar ore. Și nu vorbim de ore de penetrare ci de ore de atingere, de respirații în tandem, de comunicare prin priviri și de senzația că te topești în brațele celuilalt.

Sex fără grabă

De ce ne grăbim când facem sex? Pentru că în realitate nu prea știm ce să facem mai mult de câteva minute. O atingere ici, o atingere colo, niște sex oral pe fugă, pentru că el nu rezistă prea mult, o penetrare puternică, un orgasm la el, o jumătate de orgasm la ea și totul s-a terminat. Stingem lumina și mergem la culcare.

Sexul tantric, cel care produce orgasme în cascadă, nu are în realitate ca scop orgasmele multiple. Sexul tantric e despre conexiunea puternică dintre cei doi, despre energia transmisă de la un corp la altul, despre energia sexuală crescută pe îndelete, fără grabă, despre orgasme mentale, uneori fără ejaculare, despre puterea de a te uita în ochii celuilalt și de a simți pofta sexuală, dorința uriașă pe care o are pentru tine și pentru corpul tău. Sună ca o fantezie dar sexul tantric are o vechime de mii de ani și este practicat și astăzi de multe cupluri care spun că o astfel de experiență te schimbă pentru totdeauna.

Sex Power – suplimentul creat de cei care practică sex tantric!

Sexul tantric are o vechime de mii de ani. Oamenii care l-au inventat au descoperit și puterea magică a plantelor asupra dorinței sexuale, asupra potenței, erecțiilor, asupra energiei corpului și minții. Sex Power, suplimentul alimentar pentru stimularea potenței la bărbați, vine din aceeași regiune cu sexul tantric. Aceleași plante speciale au fost cultivate și folosite pentru a crea Sex Power, capsula pentru energie nelimitată în pat. Acest supliment pentru stimularea poftei de sex te poate face și pe tine să reziști ore în șir ca să poți experimenta partide de sex care trec dincolo de înțelegerea celorlalți. Vrei să ai parte de nebunia sexului tantric? Pregătește-te cu Sex Power și aplică principiile sacre ale sexului din alte vremuri: intimitate, relaxare, comunicare, dragoste și pasiune.