Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Există sex după divorț?

Există sex după divorț?


Publicat în: 2019-10-09
Recunoaște, din momentul în care ai primit actele de divorț, un singur lucru a fost prezent în mintea ta: sex cu altcineva. Este cel mai distractiv lucru de făcut după ce ani de zile ai fost nefericit într-o relație ratată și te întrebi emoționat ce s-a schimbat și cum poți intra din nou în lumea celor nelegați la cap.

Întregul trup parcă este în flăcări

După mulți ani de zile în care te-ai mulțumit cu sex practic și de întreținere, fără niciun fel de satisfacție, acum probabil te simți ca un motan în călduri, plin de hormoni și plin de entuziasm. Da, femeile te doresc din nou și tu ești gata să le oferi tot ce ai mai bun, în loc de trist și nefericit, ești pe culmi și îți dorești să încerci totul dintr-o dată. Ai grijă însă cu cine te însoțești, e mai bine ca ea să știe că tocmai ai ieșit dintr-un divorț și tot ce vrei este o relație ocazională.

Ai grijă pe cine alegi

După atâția ani de iubit aceeași femeie, poate ești tentat acum să te mulțumești cu oricine se oferă, și poți să ai standarde destul de scăzute. Stai puțin și uită-te împrejur, vezi ce îți place și cu cine ți-ai dori să pleci acasă, calmează-te puțin și adu-ți aminte ce fantezii și ce dorințe ai.

Uită de inhibiții

Mereu ți-ai dorit să încerci lucruri noi în pat și nu știai cum să-i spui soției tale, care era ceva mai conformistă la acest capitol, iar fiecare partidă de sex te lăsa ușor nesatisfăcut, parcă ar mai fi mers un supliment... Iar dacă veneai cu ceva noutăți în pat, era momentul în care ea te întreba cu cine ai umblat de ai învățat așa ceva? Așa că după acest divorț, ar trebui să lași deoparte temerile și să-i spui noii tale partenere exact ce ți-ar plăcea, fără teama de a fi judecat.

Sparge rutina

Ții minte că programul pentru sex era marți sau sâmbătă pentru că... Nici nu mai știi de ce, dar era ciudat să trebuiască să ai o erecție la ore fixe. Uită de plictisitoarea poziție a misionarului, sau de copiii care încă nu s-au culcat, acum ești liber să o faci când vrei, cu cine îți dorești și în orice poziție îți trece prin cap la momentul respectiv.

Ai grijă la prima experiență

După o lungă perioadă de timp în care te-ai simțit nefericit, și pentru că a trecut atât de mult de când ai fost dorit de cineva, s-ar putea să te gândești ”Wooow, ce partidă super”. După cât ai suferit, ar putea să ți se pară cea mai tare gagică din viața ta! Ai mare grijă și încearcă să-ți păstrezi independența și mintea limpede, pentru a nu te arunca imediat în altă relație care s-ar putea dovedi să nu fie chiar atât de super după câteva săptămâni.

Te simți din nou ca un adolescent

Îți aduci aminte cam cum era pe la 18 ani, când erai super nerăbdător să îți vezi iubita? Ei bine, asta e partea bună a lucrurilor, ai grijă să nu fie din nou ca la 18 ani și în ce privește partidele de sex. Vrei să te prezinți bine și să iei un mic supliment de UP, pentru ca noaptea să nu se termine imediat ce a început. Entuziasmul primelor întâlniri poate fi puțin prea mult pentru tine, astfel s-ar putea să ai probleme de erecție sau să termini prea repede. Evită aceste probleme jenante cu UP, un supliment puternic dar natural, care te ajută să nu te faci de rușine. Cu UP poți sta în priză toată noaptea, așa cum ți-ai dorit de ani de zile, și poți să încerci și cele mai îndrăznețe fantezii!