Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Adevărul jenant atunci când ești prea rapid în pat

Adevărul jenant atunci când ești prea rapid în pat


Publicat în: 2019-10-07
Într-o bună zi, a fost partida care a pus capac: stop, stai puțin, ok, e bine, ba nu, stai, staaaai! Toate indicațiile astea au făcut-o pe Sara, logodnica ta, să explodeze într-un binemeritat ”Ce faci, sex sau încerci să parchezi?” A sărit din pat și a început să se îmbrace într-un ritm alert, fără ca tu să apuci a o satisface corespunzător. Mda, ejacularea precoce iar îți dă de furcă...

Încercând să te aperi, i-ai spus primul lucru care ți-a venit în minte, și anume că durează cu 5 secunde mai mult decât luna trecută, deci ești pe drumul cel bun. Ai auzit-o doar cum, în drum spre ușă, mormăia ceva că, până ajunge și ea la menopauză, poate o să reziști chiar un minut întreg! La urma urmei, s-a săturat să audă texte cum că frumusețea ei te stimulează prea intens, s-a săturat să tot afirme ”Stai liniștit, nu e o problemă!” pentru că, să fim serioși, când suferi de ejaculare precoce e întotdeauna o problemă. Și a plecat nervoasă anunțându-te să găsești o soluție până vine ea din delegație, altfel o să te poți satisface singur dacă vrei, logodna se anulează.

A cui e vina?

Ai vrea să dai vina pe ea, că de când ia pilule contraceptive și nu mai trebuie să folosești prezervativul, e mai rău. Era bine când puteai folosi un mic truc, un strop de lidocaină pentru amorțire și un prezervativ, și puteai să o duci mult și bine. Nu era cine știe ce plăcut pentru tine, dar măcar nu te făceai de rușine în primele 2 minute. Acum, la primul lucru care te stimulează sexual, deja intri în panică pentru că știi ce te așteaptă. Măcar nu ești singurul, și speri ca măcar unul din cei 20% din bărbați care suferă de ejaculare precoce să vină cu o idee salvatoare.

Defect sau avantaj?

Adevărul este că, din punct de vedere evoluționist, nu este un lucru rău să termini repede. Un mascul rapid are mai multe șanse de a-și fertiliza mai repede femela și, deci, de a-și transmite genele mai departe. Dar pentru că suntem o specie care face sex pentru plăcere, se pare că nu te încadrezi cu timpul scurt cu care te lauzi. Și, totuși, pe lângă a purta două prezervative suprapuse, ce altceva ai putea face până se întoarce Sara din delegație?

Remedii naturale

Poate că nu te-ai gândit până acum la suplimente naturiste. Lasă prezervativele și lidocaina la o parte și încearcă Ejacontrol, un remediu care conține 90% ingrediente de origine naturală, care stimulează secreția de serotonină și te ajută să o poți satisface pe Sara, așa cum își dorește cu adevărat. Nu este cazul să faci experimente pe tine, Ejacontrol este testat și aprobat de mii de bărbați care au probleme similare și nu are efecte adverse. Ia între 2 și 4 pastile de Ejacontrol înaintea unui act sexual și pregătește-te de o logodnă fericită.