Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Obiceiurile tale îți distrug erecția?

Obiceiurile tale îți distrug erecția?


Publicat în: 2019-10-10
Chiar și cele mai mici decizii pe care le iei zilnic au posibilitatea de a crea, încet și sigur, o piramidă de consecințe pentru zona ta intimă, care se poate prăbuși în orice moment dacă o supraîncarci cu elemente negative. Nu ești sigur dacă alegerile tale sunt cele bune și ai nevoie de o a doua opinie? Ia aminte la câteva obiceiuri pe care probabil le ai, care pot avea urmări dezastruoase în materie de sex.

Te trezești obosit

Dacă ești genul de persoană care apasă cam des butonul de Snooze dimineața sau ești omul ăla de la servici care nu reușește să se mențină bine pe picioare după un weekend de pomină, atunci nu ești chiar pe drumul bun. Chiar la o vârstă tânără, dacă dormi mai puțin de 5 ore pe noapte, atunci nivelul testosteronului pe timpul zilei va scădea cu cel puțin 15%, ceea ce nu este tocmai bine dacă pe seară vei încerca să obții o erecție.

Mergi cu bicicleta la servici

Da, știm, ții la mediul înconjurător și îți dorești să reduci nivelul de poluare din orașul tău, dar dacă vrei încă o opinie, atunci reține că nu orice bicicletă este potrivită pentru bărbați. Ai nevoie de una cu o șa ceva mai lată, care să-ți mențină bine echilibrul și să nu dăuneze țesuturilor delicate din zona șezutului.

Iei o grămadă de pastile pentru dureri

Dacă te dor genunchii sau te deranjează spatele, mai bine mergi la un specialist decât să iei analgezice cu pumnul. E mult mai benefic pentru întreg organismul să apelezi la un kinetoterapeut pentru astfel de probleme, unde mai pui și faptul că anti-inflamatoarele sunt legate de obicei de lipsa poftei de sex și probleme erectile.

Sari peste ședința la sala de forță

Activitatea fizică este cea care poate să mențină cel mai bine virilitatea și posibilitatea de a avea o erecție. 40 de minute de activitate fizică moderată, de 3-4 ori pe săptămână, timp de mai multe luni, pot să remedieze probleme vechi în ce privește activitatea ta în dormitor.

Uiți de periuța de dinți

Dacă nu ești interesat de igiena orală pentru a avea un zâmbet sănătos, măcar fă-o pentru viața ta sexuală. Dacă îți dorești o opinie de expert, atunci ar trebui să știi că problemele dentare și gingivale sunt responsabile pentru o potență scăzută.

Te uiți la TV în pat

Folosește timpul petrecut în pat pentru o noapte de sex, nu una de uitat pe Netflix. Studiile spun că cei care preferă activitatea sexuală cel puțin o dată pe săptămână au cu 50% mai puține șanse de a dezvolta disfuncții erectile decât cei care adorm cu mâna pe telecomandă. Știm că ai avut o zi lungă la birou și nu prea ai energie, de aceea există UP, care te pune în priză rapid, așa că nu mai ai nicio scuză să stai degeaba. Ia o pastilă de UP înainte ca prietena ta să vină de la servici, așa că o poți aștepta cu un cadou mult mai interesant decât o cină romantică. Uită de eșecurile sexuale, de frustrări sau de moleșeală, cu UP poți avea o viață sexuală sănătoasă și te poți menține în formă.